Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
PIŠU ŠPANJOLCI

NA POMOLU SU DVA VELIKA IZLAZNA TRANSFERA IZ BARCELONE!? Jednog je Valverde već odobrio, a drugi ovisi u FIFA-i i Realu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2019. 14:32

Prema napisima španjolskih medija, dvije velike zvijezde Barcelone na izlaznim su vratima kluba.

Riječ je o Brazilcima Malcomu i Philippeu Coutinhu.

22-godišnji Malcom skupio je svega tri nastupa u španjolskom prvenstvu od dolaska uz Bordeauxa prošlog ljeta. Prvo je Malcom trebao prijeći u Romu, ali Barcelona je u zadnji tren 'ukrala' transfer uz 41 milijun eura odštete Bordeauxu. Pokazalo se da to nije bila dobitna kombinacija niti za Barcelonu niti za Malcoma koji se se sada najglasnije spominje u kontekstu transfera u Milan ili Inter. Navodno je Barcelonin trener Ernesto Valverde već dao zeleno svjetlo za njegovu prodaju.

Coutinhov transfer pak ne ovisi samo o Barceloni. Španjolski mediji navode da bi Coutinho mogao završiti u Chelseaju kao zamjena za Edena Hazarda (koji bi trebao u Real), a sve u slučaju da FIFA ukine Chelseaju njihovu zabranu na transfere.

Coutinho je u Barcelonu stigao iz Liverpoola u siječnju 2018. godine uz 120 milijuna eura odštete, ali se nije uspio nametnuti kao redoviti prvotimac. Nedavno ga je dio Barceloninih navijača čak izviždao u 3:1 pobjedi protiv Rayo Vallecana. Osim Chelseaja interes za Coutinha pokazali su i PSG i Manchester United.

Linker
07. svibanj 2024 22:16