Foto: Boris Kovacev / CROPIX
PIŠE CORRIERE DELLO SPORT

NAKON TEŠKE OZLJEDE NA POMOLU SENZACIONALNI TRANSFER HRVATA Vatreni as se vraća u Italiju? Želi ga momčad koja je trenutno apsolutni hit prvenstva!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2017. 13:23

Teška ozljeda Faouzija Ghoulama natjerala je čelnike Napolija da ekspresno krenu u potragu za njegovom zamjenom. Ugledni Corriere dello Sport tvrdi da su ju i pronašli - u Šimi Vrsaljku.

Alžirski reprezentativac, koji igra na poziciji lijevog beka, je u utakmici Lige prvaka protiv Manchester Cityja potrgao prednje križne ligamente koljena zbog čega je u suzama napustio teren, a prijeti mu najmanje petomjesečna pauza. U Napoliju su se stoga odmah bacili u potragu za čovjekom koji bi nadomjestio redovitog prvotimca, a pronašli su ga u hrvatskom reprezentativcu koji je stigao iz Sassuola u Atletico Madrid prošle godine za 16 milijuna eura.

Zbog problema s ozljedom koljena Vrsaljkova je prošla sezona okončana prijevremeno, a ove sezone se muči da izbori redovito mjesto u početnih 11 u momčadi Diega Simeonea.

Corriere navodi kako bi se Vrsaljko sjajno uklopio u Napolijevu momčad jer dobro poznaje način igre u Serie A, s obzirom na iskustvo iz Sassuola i prethodno iz Genoe, a kao njegovu veliku prednosst navode mogućnost da igra na poziciji kako desnog, tako i lijevog beka.

Osim Vrsaljka, u Napoliju su 'snimili' i Benficinog Alexa Grimalda.

Napoli se nakon 11 odigranih kola u Serie A nalazi na vrhu ligaške ljestvice s 31 od 33 maksimalna osvojena boda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
26. travanj 2024 07:18