Foto: Damir Krajac / CROPIX
BEZ KROVA NAD GLAVOM

NEOBIČNA SITUACIJA NA MAKSIMIRU Dinamovu povijesnu utakmicu gledali brojni skauti, a predstavnik Manchester Cityja odustao u zadnji tren

Neobična situacija prouzročena je jagmom za ulaznicama za okršaj Dinama i Spartaka iz Trnave na Maksimiru
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. studeni 2018. 10:45

Naime, poznato je da ovakve utakmice privlače skaute i djelatnike sportskog sektora mnogih velikih klubova, u Maksimiru oni često dolaze, uostalom, već godinama Dinamo nudi zanimljivu robu.

Bilo je tih skauta na utakmici i u četvrtak, od Liverpoola, Marseilla, Eintrachta, Lillea..., međutim, sigurno doživljaj u Maksimiru neće pamtiti po dobrome. Osim što su zbog magle malo toga mogli vidjeti, za njih desetak uopće nije bilo mjesta u ložama, kao što je uobičajeno, već su dobili pozicije na zapadnoj tribini, na donjoj etaži.

Umjesto udobnih mjesta za rad dobili su navijačku emociju, ustajanje i skakanje u svakoj prigodi, a jedan od njih, kako smo čuli, dobio je i pivo po hlačama.

Menadžer Miroslav Bičanić, recimo, ispričao nam je kako je i na utakmici trebao biti i jedan od važnih ljudi sportskog sektora Manchester Cityja, ali kad je čuo u kakvim bi uvjetima bez krova nad glavom trebao skautirati igrače, ostao je u hotelu i utakmicu pokušao gledati na televiziji.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
22. svibanj 2024 00:19