REUTERS
PIŠE THE TIMES

NEVJEROJATAN ZAHTJEV NAJSKUPLJEG IGRAČA SVIJETA GLASNO JE ODJEKNUO Englezi otkrivaju kako je Neymar ucijenio PSG!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2018. 09:19

Londonski The Times donio je nevjerojatnu priču o brazilskoj zvijezdi PSG-a Neymaru, a istu su prenijeli i španjolski uglednici poput Marce i Asa.

Naime, engleski dnevnik piše kako je Neymar uvjetovao svoj ostanak u PSG-u povećanjem plaće!? Ne bi to bilo tako čudno da već ne zarađuje pravo bogatstvo. Konkretno, Neymar inzistira na primanjima od 1.3 milijuna eura tjedno. Time bi skoro pa udvostručio svoja trenutna primanja koja iznose 700.000 eura tjedno.

Aktualni Neymarov ugovor s PSG-om istječe 2022. godine, a medijski se konstantno provlači kako Brazilac želi napustiti Pariz. Kao najizglednije moguće odredište spominje se Real Madrid.

MUNICH, GERMANY - DECEMBER 05: Neymar of PSG reacts during the UEFA Champions League group B match between Bayern Muenchen and Paris Saint-Germain at Allianz Arena on December 5, 2017 in Munich, Germany.  (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)
Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images

U međuvremenu su reagirali iz l'Equipea i naveli kako vijesti o Neymarovih zahtjevima nisu istinite.

Neymar, koji je prošlog ljeta prešao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura, će zbog ozljede pauzirati do kraja sezone. Aktualnim ugovorom vezan je do 2022. godine.

Linker
28. travanj 2024 17:28