REUTERS
UŽARENA STOLICA

TKO ĆE SJESTI NA KLUPU BOGATOG EUROPSKOG VELIKANA? Talijan se spominjao kao prvi kandidat, ali u klubu sve demantirali: Ima ugovor s nama, nema brige!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2018. 09:15

Otkad je Paris SG ispao od Real Madrida u Ligi prvaka počele su špekulacije tko bi mogao naslijediti Unaia Emeryja na klupi Parižana. Najčešće se po tom pitanju spominjao Massimiliano Allegri, koji s Juventusom zadnjih godina radi odličan posao. Međutim, direktor Bianconera Beppe Marotta odbacio je tu mogućnost kazavši da nema razloga da Allegri napusti Torino.

- Allegri ima ugovor s nama, suradnja s njim je odlična, mi smo i dalje jedan od najkonkurentijih klubova na svijetu i nemam nikakvih saznanja da je on izrazio želju za odlaskom, stoga brige nema - kazao je Marotta.

Britain Soccer Football - Juventus v Real Madrid - UEFA Champions League Final - The National Stadium of Wales, Cardiff - June 3, 2017 Juventus coach Massimiliano Allegri after the match Reuters / John Sibley Livepic
Reuters / John Sibley Livepic

Osim Allegrija, kandidati za klupu PSG-a su Pochettino i Antonio Conte. Inače, Marotta se dotaknuo i ljetnog prijelaznog roka, budući da Juve već cilja na neke igrače. Navodno je glavni cilj dovesti Liverpoolova veznjaka Emrea Cana.

- Koncentrirani smo na dovođenje Cana, ako pokaže interes za dolazak u Juve, on će biti prvi pick. U suprotnom, morat ćemo se okrenuti drugim opcijama - završio je Marotta.

Linker
03. svibanj 2024 12:07