Reuters
ZANIMLJIV KOMENTAR

'NIJE MI JASNO ŠTO SE DOGAĐA U TOTTENHAMU, PA JA SAM IMAO SLIČNU SITUACIJU S LUKOM MODRIĆEM' Bivšem treneru Pochettino i njegove odluke nisu jasne

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2019. 12:49

Harry Redknapp, bivši menadžer Tottenhama, komentirao je situaciju iz redova svog bivšeg kluba i povukao paralelu s Lukom Modrićem.

Riječ je o situaciji i statusu Christiana Eriksena u redovima 'Spursa'. Eriksen se cijelog ljeta medijski dovodi u kontekst potencijalnog transfera, on sam je izrazio želju da ode, ali zadovoljavajuća ponuda za njegov transfer nije stigla. Nakon iznenađujućeg 1:0 poraza od Newcastlea prošlog vikenda Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino rekao je da ima određenog nemira u svlačionici zbog aktualne neizvjesne situacije. Eriksen nije zaigrao od prve minute protiv Aston Ville i Newcastlea, ali je protiv Manchester Cityja.

MADRID, SPAIN - JUNE 01: Danny Rose, Hugo Lloris, Dele Alli and Christian Eriksen of Tottenham Hotspur stand dejected following the UEFA Champions League Final between Tottenham Hotspur and Liverpool at Estadio Wanda Metropolitano on June 01, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Clive Rose/Getty Images)
Getty Images

Redknappu nije jasno zašto se Pochettino žali, a istovremeno ne stavlja Eriksena od prve minute.

"Izostavio ga je u prvoj utakmici i gubili su 1:0, a onda je on ušao i preokrenuli su. Bio je briljantan. Izostavio ga je opet prošlog vikenda protiv Newcastlea. On kaže da je atmosfera u momčadi loša, ali što je pogrešno? Ne znam što se tu događa. Tottenham ima dovoljno jaku momčad da to preboli. Zašto je Eriksen bio na klupi? To je meni čudna odluka i ne razumijem gdje je problem?", pitao se Redknapp govoreći za Talksport.

Michael Regan/Getty Images

Onda se osvrnuo na situaciju s kapetanom hrvatske reprezentacije koji je 2012. godine prešao iz Tottenhama u Real Madrid.

"Ja sam imao istu situaciju s Lukom Modrićem koji je i dalje stalno igrao iako mu je Chelsea tada želio udvostručiti plaću. Ostao je još godinu dana i bio je fantastičan. Eriksen mi izgleda slično i on nije problematičan", zaključio je Redknapp.

Linker
03. svibanj 2024 07:11