Foto: Damir Krajac / CROPIX
VJEČNA LJUBAV

'NIKAD NITKO S TOLIKO ISKRENOSTI I STRASTI NIJE IGRAO ZA NAS' Bad Blue Boysi se naklonili najvećem idolu: 'Ovaj video je našem kralju za poklon!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2019. 23:33

Prije točno 30 godina na današnji je datum u Maksimiru rođena jedna ljubav koja nesmanjenim intenzitetom traje već evo tri desetljeća. Tog 17. rujna 1989. Dinamo je na svom stadionu svladao Hajduk 2:0, a prvi pogodak postigao je Kujtim Shala. Nakon što je zatresao mrežu na gol ispod južne tribine odsprintao je preko cijelog terena do sjeverne tribine gdje je burno proslavio gol s Boysima. I legenda je rođena...

Povodom te obljetnice, ali i činjenice da je jedine dvije europske utakmice za Dinamo Shala odigrao upravo protiv Atalante, Bad Blue Boysi su raskošnim videom, u kojem možete pogledati najbolje poteze tog napadača u modrom dresu, još jednom odali počast čovjeku koji je bio i ostao njihov idol.

- Bila je to ljubav na prvi sprint! Na današnji dan prije točno tri desetljeća, u prvom nastupu za Dinamo zabio je Hajduku, odsprintao na Sjever i postao njegov Kralj! Nikad prije ni poslije ni jedan Dinamov igrač nije s toliko iskrenosti i strasti igrao za našu plavu boju i ginuo za našu tribinu, piše u opisu videa na Youtubeu, koji završava naklonom njihovom kralju: - Našem Kralju za poklon i neizmjernu zahvalu! MI IMAMO SVOGA KRALJA, IME MU JE KUJTIM SHALA!

Pogledajte podcast Sportskih novosti Dinamo u Ligi prvaka u kojem gostuju proslavljeni bivši nogometaši modrih i aktualni trereni Ognjen Vukojević i Andrej Panadić:

Linker
30. travanj 2024 22:58