CHRISTOF STACHE Afp
TRZAVICE NA ALLIANZ ARENI

Manuel Neuer progovorio o ‘velikoj svađi‘ koja trese Bayern: ‘U ovom trenutku nam je najpotrebniji mir‘

‘Bitno je da se koncentriramo na momčad i na nogomet. Sve ostalo trebamo ostaviti po strani‘
Piše: SNObjavljeno: 13. travanj 2021. 09:04

Stvari ne funkcioniraju najbolje u Bayernu kada je u pitanju odnos između trenera Hansija Flicka i sportskog direktora Hasana Salihamidžića, a o ovoj temi se do sada nije usudio govoriti nitko osim vratara Manuela Neuera.

Prije nekoliko dana njemački medije, ali i sve oni koji prate zbivanja na Allianz Areni poručili su kako je Flick rekao da će zbog bišeg BiH reprezentativca dobro razmisliti hoće li ostati u klubu.

Tamošnji mediji navode kako je uprava na strani popularnog 'Brace', jer, uprava kluba je ta u čijoj su nadležnosti transferi, dok je trenerov posao da klub igra najbolje što može s kadrom kojeg u tom trenutku ima.

O svemu se oglasio i predsjednik njemačkog prvaka, Herbert Hainer.

- Mirni smo, nije ovo ni prvo, a ni posljednje uzbuđenje u Bayernu. Svašta se piše i svatko tumači onako kako želi. Ponavljam, ne želim da budu ljubavnici, ali moraju dobro surađivati.

image
ANDREAS GEBERT Afp

Nitko od Bayernovih igrača osim vratara Manuela Neuera nije komentirao ovu temu.

- Bitno je da se koncentriramo na momčad i na nogomet. Sve ostalo trebamo ostaviti jer jednostavno nam je potrebno pozitivno ozračje. Trebamo pozitivnu energiju i to trebamo koristiti na terenu, kazao je Neuer.

Linker
05. svibanj 2024 18:59