Nenad Bjelica

 O.behrendt/imago Sportfotodienst/profimedia
NA RADARU NJEMAČKE

Musa ne želi iz Portugala, ali Bjelica je naciljao drugog Vatrenog: Očajnički treba pojačanje na toj poziciji

Poznati njemački portal tvrdi da trener Union Berlina gleda prema Italiji
Piše: Darko DrmićObjavljeno: 09. siječanj 2024. 15:20

Union Berlin, klub Nenada Bjelice, zamjenu za Leonarda Bonuccija traži u hrvatskom reprezentativcu Martinu Erliću, prenosi Kicker.

Leonardo Bonucci je ljetos došao u Berlin, ali se nije uspio izboriti za mjesto u prvoj postavi, samo sedam puta je nastupao u Bundesligi i tri puta u Ligi prvaka. Talijanski stoper, koji se nada pozivu Italije za Europsko prvenstvo, je pred prelaskom u Fenerbahče. Klub u kojem igra Dominik Livaković trenutno očajnički traži pojačanje u obrani jer su im dva igrača, Rodrigo Becão i Luan Peres, ozlijeđena, a Alexander Djiku je s Ganom na Afričkom kupu nacija.

Bonuccija bi mogao zamijeniti Martin Erlić. Hrvatski reprezentativac je standardni član prvih 11 Sassuola, startao je 18 utakmica, a po Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura. Dobar je u duelima i igri glavom te bi se tako odlično uklopio u stil igre Union Belina. Njemački klub je nakon senzacionalnog četvrtog mjesta u Bundesligi prošle sezone izborio Ligu prvaka prvi put u svojoj povijesti, ali ove sezone nisu mogli izdržati tempo igranja u više natjecanja te su im potrebna pojačanja jer se nalaze samo tri boda iznad zone ispadanja.

image

Martin Erlić (lijevo)

GABRIEL BOUYS Afp

Union je pokazao interes za još jednog Vatrenog, Petra Musu, ali je mladi napadač u izjavi za Dnevnik Nove TV izrazio želju za ostankom u Benfici.

- Iskreno, ne znam puno, znam isto kao i vi iz novina, ja sam igrač Benfice, imam ugovor još četiri godine i tu sam, sretan, zadovoljan i samo sam fokusiran na Benficu - rekao je Musa.

Linker
28. travanj 2024 11:43