TOM DUBRAVEC Cropix
LOŠE VIJESTI

Nastavljaju se problemi za Vatrenog nakon povratka iz Katara! Već treći dan trenira odvojeno od ostalih igrača

Ono što je isprva izgledalo kao kontrola opterećenja prometnulo se u posljedice infekcije gripom
Piše: JL.Objavljeno: 06. siječanj 2023. 11:39

Andrej Kramarić je na poštedi i radi individualno po skraćenom programu. Tako glasi šturo medijsko izvješće s priprema nogometaša Hoffenheima u Portugalu. Hrvatski je reprezentativac prošle godine ostao najduže u pogonu – do 17. prosinca i susreta za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

U Hoffenheimu su zabrinuto pratili tijek "malog finala" nakon što je njihov igrač s bolnim grčem na licu i suzama – zamijenjen. No, liječničke su pretrage pokazale da se radi samo o lakšoj ozljedi.

Međutim, na portugalskim se pripremama Kramarić već trećeg dana odvojio od ostatka skupine i radi zasebno. Ono što je isprva izgledalo kao kontrola opterećenja prometnulo se u posljedice infekcije gripom, koju je hrvatski reprezentativac zadobio nakon katarskog turnira.

image
TOM DUBRAVEC Cropix

S tri gola i tri asistencije u dosadašnjem tijeku natjecanja Bundeslige, Kramarić je učinkom drugi napadač Hoffenheima, iza Cristopha Baumgartnera. Aktualne brojke nisu na razini prethodnih sezona 31-godišnjeg hrvatskog napadača, ali njegovo je trenutačno zdravstveno stanje upozorenje stožeru da ne brza s povratkom. Stoga je izvjesno da će Kramarić propustiti neke pripremne utakmice.

Linker
25. travanj 2024 15:26