Novi hat-trick Roberta Lewandowskog
 CHRISTOF STACHE
DESNOM, LIJEVOM, GLAVOM...

Video: Može li bolje? Robert Lewandowski je u sat vremena postigao savršeni hat-trick, pogledajte kako

Bayern je na svom stadionu s pet golova u mreži pokazao klasu protiv Eintrachta.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2020. 17:44

Peto kolo Bundeslige - pet komada Bayerna. Na Allianz Areni danas je gostovao Eintracht, a ta momčad nije bila nikakav problem za stroj pod ravnanjem dirigentske palice Hansija Flicka. Iako, počelo je vrlo ružno jer se već nakon tri minute igre teško ozlijedio Alphonso Davies. Mladi je branič vrlo izgledno izgubljen za neko duže vrijeme...

Svo zlo s time, rekli su si međusobno aktualni prvaci Europe i Njemačke te krenuli punom parom. Zapravo, tako je krenuo Robert Lewandowski koji je zabio 'originalni' hat-trick pa je tako Bayern nakon točno sat vremena igre imao 3:0. Zanimljivo, Lewa je zabio po jedan pogodak lijevom i desnom nogom, odnosno glavom pa bi se taj hat-trick mogao nazvati baš savršenim.

Do kraja dvoboja zabijali su još Sane (72.) i Musiala (90.), no to Bayernu nije bilo dovoljno za preuzimanje liderske pozicije. Bid više i dalje ima RB Leipzig koji je s 2:1 nadigrao Herthu. Zaigrao je i bivši nogometaš Dinama, Dani Olmo ušao je u igru u 65. minuti utakmice. U preostale dvije utakmice popodnevnog programa Borussia iz Monchengladbacha slavila je s 3:2 kod Mainza dok su Union Berlin i Freiburg podijelili bodove u remiju (1:1).

Linker
26. travanj 2024 22:41