Screenshot
MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR

VIDEO: U REZULTATSKOJ KATASTROFI BIO JE JEDINA SVIJETLA TOČKA Kramarić se vratio nakon nove ozljede, njegovi primili pet komada, on zabio u svom stilu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2019. 21:07

Izvrsna vijest za Zlatka Dalića i sve hrvatske navijače dolazi iz Njemačke! Ne samo da je zaliječio ozljedu koja ga muči još od ljeta, Andrej Kramarić je nakon povratka odmah i zatresao mrežu.

U 12. kolu Bundeslige njegov je Hoffenheim dočekao trinaestoplasirani Mainz. Iako su na papiru domaćini slovili kao favoriti, Kramarićev izostanak bio je više nego očit.

Do 83. minute Hoffenheim je gubio s 3:0 (Oztunali 33', Kaderabek 52' ag., Kunde Malong 62'), a onda je Andrej - koji je u igru ušao početkom drugoga dijela - postigao počasni pogodak za svoju momčad.

Baumgartner je pucao iz lijevog kuta, a lopta se od bloka odbila do hrvatskog napadača koji se u gužvi izvrsno snašao i spretno zatresao mrežu.

U posljednjim trenucima utakmice u strijelce se upisao Boetius te je zatim i Kunde Malong svojim drugim pogotkom zaključio susret s visokih 5:1 za Mainz.

Hoffenheim je ovim porazom ostao na osmome mjestu njemačkog prvenstva s 20 bodova, dok im prvoplasirana Borussia iz Mönchengladbacha bježi za samo pet bodova.

Linker
05. svibanj 2024 18:50