REUTERS/Christian Hartmann Livepic
'ODUŠEVIT ĆE SE!'

ĆORLUKA ODGOVORIO NA ZANIMLJIVO PITANJE O FRANKI I PORUČIO HRVATSKIM NAVIJAČIMA: 'Ima puno zabave, puno pića..., ali huligani se neće dobro provesti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. lipanj 2018. 16:00

Vedran Ćorluka progovorio je u velikom razgovoru za Sportske novosti o svom zdravstenom stanju, ali o i temama koje posebno zanimaju hrvatske navijače.

Na neki ste način veleposlanik Hrvatske u Rusiji jer u toj zemlji igrate šest godina, kakvu atmosferu možemo očekivati na Svjetskom prvenstvu?

- Ne mogu govoriti za druge gradove, ali tko god dođe u Moskvu, oduševit će se. To je prekrasan grad koji je uređen predivno. Sve su promijenili, i ceste, i napravili parkove, svaki navijač će tamo uživati. Stadioni su fenomenalni. Ne vidim niti jedan razlog da bilo koji navijač bude u strahu od nekih nereda jer toliko ima policije, zakoni su tako rigorozni da bilo koji huligan koji dođe neće se dobro provesti. Ne treba se ničega bojati, ali imat će puno zabave, puno pića, svega što svaki navijači voli - kazao nam je Ćorluka kraj terena rovinjskog stadiona, da bi mu jedan od novinara postavio pitanje ženi li se ovog ljeta s Frankom Batelić.

- Nisam znao da je to bitna informacija za Svjetsko prvenstvo. Mislim da ćemo to saznati ovog ljeta - odgovorio je u pomalo sarkastičnom tonu.

CIJELI INTERVJU MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
19. svibanj 2024 13:39