Denis Doyle/Getty Images
PILA NAOPAKO ILI...?

'DINAMO JE KOD NAS PODCIJENJEN!' Trener idućeg protivnika Modrih u Europi poručio: 'Bolje da smo prvaci nego da igramo četvrtfinale Europske lige'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 04. veljača 2019. 17:22

Pavel Vrba, trener idućeg Dinamovog protivnika u Europskoj ligi Viktorije Plzen, nedavno je dao intervju za Sportske novosti, gdje je vrlo pohvalno govorio o Modrima. Na kraju priprema u Španjolskoj dao je pak intervju češkim medijima, gdje je rekao još nekoliko zanimljivih stvari.

- Nismo pobijedili na pripremama ni u jednoj utakmici, zato nisam sasvim zadovoljan odrađenim poslom. Iako rezultat nije presudan i jedini bitan, ja želim da u svakoj utakmici igramo na pobjedu - kazao je Vrba u razgovoru za Denik, a onda otkrio i da mu je najveći cilj na proljeće stići i prestići prašku Slaviju, koja je u ovom trenutku vodeća na prvenstvenoj ljestvici.

- Čeka nas na proljeće velika borba u prvenstvu, igramo još i u Europskoj ligi i to sigurno neće biti jednostavno. Dinamo je u Češkoj podcijenjen, a to je odlična momčad i klub koji je stvorio puno velikih igrača. Po meni, šanse su 50:50. Nije lako igrati paralelno u dva tako zahtjevna natjecanja, ali igra i Slavia u oba natjecanja, konačnu bi borbu moglo presuditi tko biti odmorniji ili umorniji. Što mi na proljeće važnije, koje natjecanje? Reći ću vam ovako: radije bih bio prvak nego igrao četvrtfinale Europske lige. Biti prvak države i igrati u Ligi prvaka ipak je nešto posebno - jasno je kazao Vrba.

ULAZNICE

PRETPRODAJA (7.2.-20.2.)

Tribina sjever dolje 100kn

Tribina sjever gore 100kn

Tribina istok 150kn

Tribina zapad dolje 200kn

Tribina zapad gore 150kn

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (21.2.)

Tribina sjever dolje 150kn

Tribina sjever gore 150kn

Tribina istok 200kn

Tribina zapad dolje 300kn

Tribina zapad gore 200kn

Linker
01. svibanj 2024 01:44