ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
USPOMENA I PLEMENITI CILJ

Dinamo predstavio ekskluzivnu ulaznicu za Villarreal: ‘Ona ne omogućava ulaz na stadion Maksimir, već...‘

U četvrtak je na Maksimiru na rasporedu prva četvrtfinalna utakmica EL između Dinama i Villarreala.
Piše: SNObjavljeno: 06. travanj 2021. 16:33

Iako će se utakmica odigrati pred praznim tribinama, Modri će imati veliku podršku navijača diljem Zagreba, Hrvatske i inozemstva. Iz Dinama su stoga pripremili ekskluzivnu priču za navijače - ulaznicu za utakmicu Dinamo - Villarreal kao uspomenu na ovaj povijesni trenutak i utakmicu četvrtfinala UEFA Europa lige.

"Ova ulaznica ne omogućava ulaz na stadion Maksimir, već je samo memorabilija za uspomenu na veliki uspjeh momčadi.

Na ovaj način svaki će navijač imati priliku sačuvati uspomenu na trenutak kojem ćemo se svi uvijek rado vraćati, a kupovinom ulaznice svaki navijač postaje dio povijesnog uspjeha s Dinamom", stoji u klupskom priopćenju Dinama.

image
Ekskluzivna ulaznica za utakmicu Dinamo - Villarreal
GNK DINAMO Gnk Dinamo

Ulaznicu je moguće kupiti na Fan Shopu Maksimir, Fan shopu u Jurišićevoj, Ticket pointu na stadionu Maksimir, kao i na web-shopu", stoji u priopćenju Dinama na klupskoj web-stranici.

"Iznos prikupljen prodajom ovih ulaznica namijenjen je Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim aktivnostima, donacijama i društveno odgovornim projektima.

Novčana sredstva bit će donirana kroz rad zaklade u jednoj konkretnoj akciji u dogovoru s kapetanom momčadi Arijanom Ademijem i prvom momčadi, a nastavak akcije moći ćete pratiti na www.zakladanemapredaje.hr", dodaje se u Dinamovom priopćenju.

Linker
26. travanj 2024 07:28