CROPIX
POZNAT I GLAVNI SUDAC

GDJE JE KRAJ PEHOVIMA? EUROPA JE PRED VRATIMA, A HAJDUK JE OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG VAŽNOG IGRAČA Ni kapetan ne može igrati prvu europsku utakmicu!

1. PRETKOLO EUROPSKE LIGE Hajduk kod Gzire igra već u utorak, 9. srpnja, a uzvrat u Splitu je na Poljudu 18. srpnja
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. srpanj 2019. 11:18

Hajdukov defenzivac Josip Juranović obavio je liječnički pregled u Zagrebu, u pitanju je lakša ozljeda mišića i najvjerojatnije neće putovati na Maltu. Umjesto Juranovića za mjesto na desnom beku konkurira Jurić, koji je tu poziciju obnašao na kraju prošle sezone, te Bašić i Dellova koji su na tom mjestu igrali tijekom priprema za novu natjecateljsku sezonu.

Hajdukova ekspedicija u nedjelju putuje u Zagreb, gdje će imati poslijepodnevni odmor, a potom će se zaputiti prema Zračnoj luci Franjo Tuđman, odakle će u 21.00 čarterom krenuti za Maltu. U konkurenciji za prvu utakmicu s Gzirom (utorak u 18.00 sati) pored Juranovića nisu ni prvi vratar Josip Posavec, ni najbolji lanjski igrač Mijo Caktaš.

Split, 030419.
Nogometna utakmica 27. kola HT Prve lige na stadionu na Poljudu.
Hajduk - Dinamo
Na fotografiji: Josip Juranovic i Mislav Orsic
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX
Josip Juranović

Inače, Gal Leibovitz iz Izraela bit će glavni sudac Hajdukove prve utakmice prvog pretkola Europske lige s Gzirom. Pomagat će mu sunarodnjaci Tom Adi, Moshe Bohbot i Shalom Ben Avraham.

Uzvrat je u četvrtak 18. srpnja na Poljudu.

Linker
03. svibanj 2024 22:45