CROPIX
NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

NAKON NEPROSPAVANE NOĆI BJELICA OSOBNO SNIMA SLJEDEĆEG SUPARNIKA Dinamov trener nakon teške utakmice u Izrealu večeras u Danskoj

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. kolovoz 2018. 18:35

Spomenuli smo, pišući jučer o nevjerojatnom dvoboju protiv slovenskog Kopra iz 2010. godine, da je Velimir Zajec, misleći da je uzvrat čista rutina, otišao u Albaniju gledati utakmicu Tirane i Šerifa, koja je otkrivala idućeg suparnika. Pa je susret u Sloveniji vodio Sreten Ćuk, uz asistenciju Marka Mlinarića. S obzirom na rasplet utakmice i dramu koju su Modri tamo proživjeli, ispao je taj Zajecov potez neozbiljan, velika pogreška. Naravno, da je Dinamo rutinski obavio posao, nitko taj gaf ne bi ni spomenuo.

Nenad Bjelica spada u trenere koji također vole sve sami vidjeti, na licu mjesta, želi se sam uvjeriti u snagu i kvalitetu idućeg suparnika. Uživo je u Tallinnu gledao Floru i Hapoel, a odlučio je u društvu jednog od pomoćnika, uživo gledati i današnji sraz Midtjyllanda i Astane. Susret se igra u danskom Herningu. Dinamo se kući iz Izraela po planu trebao vratiti odmah poslije utakmice, slijetanje u Zagreb bilo je predviđeno jutros oko četiri sata, a već dva-tri sata poslije Bjelica je imao kartu za let prema Danskoj, preko Bruxellesa. Dakle, nakon neprospavane noći, opet na daleki put.

Podsjetimo, Astana ima 2:1 iz prvog susreta zahvaljujući pobjedničkom golu u zadnjim minutama, sve je otvoreno, nema nikakvog skrivanja ni čuvanja, tako da će Bjelica u Herningu sigurno dobiti sve odgovore koji su mu važni za pripremu iduće utakmice.

Linker
18. svibanj 2024 23:24