screenshot HNTV
DETALJNA SUDAČKA ANALIZA

EVO SITUACIJE KOJA JE SVIMA PROMAKNULA Predsjednik sudačke komisije i Uefin kontrolor sigurni: 'Dinamo je pobjednički gol zabio iz čistog zaleđa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2017. 21:58

Kompletiran su utakmice 20. kola Prve HNL, a kao što je to već i uobičajeno na emisiji HNTV-a 'Treće poluvrijeme' detaljno se analiziraju svi detalji odigranih utakmica, kao i mogući sudački previdi.

U emisiji su ovog puta situacije analizirali predsjednik sudačke komisije Ante Kulušić, te Uefin kontrolor Draženko Kovačić.

Kada je čitava sezona u pitanju Kulušić je pozitivno govorio o čitavom prvom dijelu sezone, ali istaknuo kako je bilo nekih pogrešaka koje su sastavni dio nogometa i koje će se u budućnosti morati ispraviti.

OVDJE MOŽETE POGLEDATI ANALIZU I SVIH UTAKMICA 20. KOLA

Prvo se analizirala Kup utakmica između Rijeke i Intera na Rujevici na kojoj nije bilo previše situacija za analizu i suci su uglavnom odradili dobar posao.

Jedna od najvećih pogrešaka u prošlom kolu dogodila se na utakmici između Dinama i Cibalije na Maksimiru gdje je Dinamo postigao pogodak iz zaleđa i odnio pobjedu.

- Pravila kažu ako se igrač nalazi u poziciji zaleđa i potom se uključi u borbu za loptu sa suparnikom, a to je ovdje vidljivo, onda je to zaleđe - kazao je Draženko Kovačić.

- Da igrač Dinama u ovoj situaciji (Sigali) nije skakao to bi bio regularan pogodak, ali ovako - kaže Kulušić.

Linker
18. svibanj 2024 15:44