REUTERS
JEDNA DILEMA JE RIJEŠENA

FAMOZNI 'MODRIĆEV NASLJEDNIK' PO PRVI PUT NAJAVIO VELIKI TRANSFER I POSLAO OTVORENU I JASNU PORUKU REALU 'Oni moraju nazvati i reći da me žele!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2019. 15:42

Christian Eriksen, toliko puta u medijima spominjan kao nasljednik Luke Modrića po prvi put je otvoreno najavio da želi napustiti Tottenham ovoga ljeta.

Nakon šest godina provedenih u redovima Spursa 27-godišnji danski veznjak u potrazi je za novim izazovom i to je sada jasno dao do znanja svima.

"Osjećam da sam u fazi karijere kada želim isprobati nešto novo. Imam duboko poštovanje prema Tottenhamu i svemu što sam ovdje napravio i ne želim reći ništa negativno. Ali želim isprobati nešto novo", rekao je Eriksen za Ekstra Bladet.

"Nadam se da će puno toga biti razjašnjeno ovoga ljeta. U nogometu nikad ne znate kada se može nešto dogoditi i svi žele da se to dogodi čim prije, ali u nogometu to nekad potraje. Sve ovisi o Danielu Lwevyju, a mora se pojaviti i novi klub. Nema puno zahtjeva na koje Tottenham ne može odgovoriti, pa će, ako odem, to morati biti viša stepenica", objasnio je Danac.

Soccer Football - Champions League - Real Madrid vs Tottenham Hotspur - Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - October 17, 2017   Tottenham's Christian Eriksen in action with Real Madrid’s Luka Modric     REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Dakako, medijski se odmah počelo nagađati gdje bi to Eriksen mogao nastaviti karijeru, a kao najveći favoriti za njegovo dovođenje slove Real Madrid i Manchester United.

Eriksenu interes Reala nije stran.

"Real mora nazvati Tottenham i reći im da me žele. A to dosad nisu napravili, barem koliko ja znam", objasnio je Danac koji ulazi u posljednju godinu svog ugovora sa Spursima. Ukoliko do transfera ovog ljeta ne dođe Eriksen u konačnici ne isključuje mogućnost ostanka.

"Teška je to odluka, a sve ovisi o opcijama. Ako ne iskrsne nešto zanimljivije, zašto ne ostati u Tottenhamu? Moramo onda sjesti i razgovarati o uvjetima. Ako ću potpisati novi ugovor, sve će ovisiti o uvjetima", zaključio je bivši veznjak Ajaxa.

Navodno u Tottenhamu traže oko 150 milijuna eura za Eriksenov transfer...

Linker
18. svibanj 2024 09:23