Tomo Ničota
PRIJAVE SU ZATVORENE

FOTO: PONOVNO REDOVI PRED MAKSIMIROM - VEĆ SADA JE JASNO DA ĆE DINAMO U LISABONU IMATI SJAJNU PODRŠKU Vojska Dinamovih navijača stiže na epski Luz

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2019. 14:54

Nakon što je u prvoj utakmici u sklopu osmine finala Europske lige bio bolji od Benfice na Maksimiru (1:0) Dinamo se sprema za veliki uzvrat u Portugalu. Na Maksimiru je povijesnom slavlju Modrih svjedočilo gotovo 30 tisuća navijača, a Dinamo bi gromoglasnu podršku trebao imati i na Luzu koji ima 65.000 mjesta.

Još u nedjelju su zatvorene sve prijave za uzvratnu utakmicu, a prema posljednjim informacijama iz kluba na Luzu bi se trebalo naći oko 1500 Dinamovih navijača. Ukupno je organizator osigurao oko 3500 mjesta za gostujuće navijače.

Iz kluba također napominju kako U Lisabonu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače, odnosno za navijače GNK Dinamo.

Već u ponedjeljak ujutro počeli su se formirati redovi na blagajnama ispod zapadne tribine, a osim ulaznica za uzvrat protiv Benfice navijači su došli po ulaznice za još jednu europsku utakmicu.

Tomo Ničota

Naime, i Dinamovi juniori igraju osminu finala, ali Lige prvaka i to protiv engleskog velikana Liverpoola. Mladi nogometaši Dinama imat će prednost domaćeg terena u ogledu osmine finala UEFA-ine lige mladeži. Na toj razini natjecanja igra se samo jedna utakmica, a Modri će biti domaćini na igralištu 'Hitrec-Kacian' u utorak s početkom u 15 sati.

Ukoliko nakon 90 minuta ne bude pobjednika, igrat će se produžeci, a potom u obzir dolaze i jedanaesterci. Bolji iz ogleda Dinama i Liverpoola će se u četvrtfinalu u gostima susresti s pobjednikom susreta Chelsea - Montpellier.

REUTERS/Rafael Marchante

Linker
17. svibanj 2024 15:06