FUTSAL CUP
FUTSAL CUP SV. JOSIPA

Danas utakmice osmine finala, u petak finale i revijalni ogled veterana GNK Dinama i futsal Dinama

Tamo je sve što trebate za nogometni ambijent, od odličnih utakmica do bogate gastronomske ponude
Piše: SNObjavljeno: 11. lipanj 2024. 12:12

Na Trešnjevci već drugi tjedan traje 14. Futsal Cup Sv. Josipa in memoriam Matija Capar, te je stigao na pola puta. nakon što je u grupnoj fazi viđeno pregršt odličnih utakmica igranih u prekrasnom ambijentu na red je došla i nokaut faza turnira.

Svim je ekipama san doći do završnog dana koji će se održati u petak, u kojem će se osim finala igrati i spektakularna revijalna utakmica u kojoj će nastupati veterani GNK Dinama i Futsal Dinama.

Što se samog turnira tiče, do sada se nitko nije izdvojio kao uvjerljivi favorit, jer prevladava dosta izjednačen i neizvjestan nogomet. Tako da su ljubitelji malog nogometa imali što za vidjeti, prateći utakmice uz školsko igralište Kralja Tomislava na Trešnjevci. Tamo je pak sve što trebate za dobar nogometni ambijent, od odličnih utakmica do bogate gastronomske ponude. Bodrenje svoje momčadi daje poseban kvartovski štih utakmicama, kao što je to bilo i dok je pokojni Capi - na čiji se spomen turnir igra - "španao" onako kako je znao.

Finalni dan je predviđen za petak. U 17 sati igra se finalna utakmica, a u 18.30 susret veterana GNK Dinamo i Futsal Dinamo. Dođite na Trešnjevku i uživajte...

image
FUTSAL CUP

Linker
11. lipanj 2024 12:12