GORAN MEHKEK/CROPIX
TINEJDŽERSKO ČUDO

Hajdukov junak: ‘Izvukli smo utakmicu na pravi muški način, a evo kome posvećujem golove...‘

"Ključni trenuci za nas bili su upravo nakon drugog primljenog gola. Tada smo pokazali da smo prava momčad"
Piše: SNObjavljeno: 13. srpanj 2020. 08:48

Hajduku posljednjih tjedana nije išlo u metropoli i u okolici. Nakon poraza od Lokomotive i Gorice, stigao je na "menu" Dinamo, ali Dinamo bez Danija Olma i Nenada Bjelice za kormilom sasvim je druga momčad, evidentno dovoljna da se i Hajduk "osladi"...

Mario Čuić, dvostruki strijelac protiv Dinama, imao je razloga za zadovoljstvo...

"Zasluženo smo pobijedili. Dominirali smo tijekom cijele utakmice. Dobro smo kontrolirali situaciju kada je Dinamo ostao bez igrača. Nismo imali sreće kod drugog gola, ali smo izvukli to na pravi muški način. Ključni trenuci za nas bili su upravo nakon drugog primljenog gola. Tada smo pokazali da smo prava momčad i zato smo i preokrenuli rezultat.", rekao je nogometaš iz Brišnika pokraj Tomislavgrada, te dodaje:

"Poseban je osjećaj zabiti Dinamu dva gola u Maksimiru. Ne bih međutim isticao sebe. To je uspjeh cijele momčadi. Sada moramo izvući još posljednje dvije utakmice. A golove bih posvetio svojoj obitelji i svima koji su uz mene."

Zadovoljan takvim scenarijem je i Mario Vušković, branič kojeg je i The Guardian uvrstio u "Generation Next" izbor prije dvije sezone.

"Odigrali smo na vrlo visokom nivou cijelu utakmicu. Imali smo krizu prvih 15 minuta, ali ako gledamo svih 90 minuta onda su to zaslužena tri boda. Idemo ovo malo proslaviti, trener je jako zadovoljan, te se okrenuti idućoj utakmici, susretu protiv Rijeke", izjavio je 18-godišnji igrač Hajduka.

"Imali smo dosta samopouzdanja, malo smo promijenili formaciju s 4 iza i mislim da je to bilo dobro. Mislim da je taj promašeni penal, da nasy je to još više ujedinilo, nekakav nalet energije. Iako smo ga promašili, mislim da je to bio ključ", rekao je poslije utakmice.

Linker
06. svibanj 2024 18:37