Nenad Dugi / CROPIX
ČAK JE I ČAČIĆ ZADOVOLJAN

Anas: Balakov je najsvjetlija točka; Naletilić: Hajduk ima nekoliko pravih igrača...

Kao što sam rekao, Dinamo momčad s Poljuda shvaća vrlo ozbiljno. Drago mi je da su se Splićani dignuli, sjajno je to za hrvatski nogomet - rekao je Čačić
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 03. ožujak 2012. 14:07

Anas Sharbini odigrao je jučer simultanku sa Zagrebom i s dva gola i dvije asistencije donio Hajduku trijumf 4:2 u utakmici za koju je Kasimir Balakov bez ustezanja ustvrdio "Da je najbolja otkako je trener Hajduka, a možda i u njegovoj trenerskoj karijeri". Blistao je virtuoz s Grobnika protiv Istre 1961 u Puli i u splitskoj utakmici protiv Karlovca u Kupu, ali ovo što je jučer pokazao to je definitivno na reprezentativnoj razini.

- Velika pobjeda. Ja svoje golove i asistencije poklanjam treneru Krasimiru Balakovu, on je najsvjetlija točka ovog Hajduka!

Filip Ozobić nije briljirao protiv Istre, ali jučer je bio na puno višoj razini:

- Zadovoljan sam, kako ne bih bio, igram u velikom klubu, osjećam se super! - rekao je Bjelovarčanin, a iza njega iz svlačionice izašao je Mato Neretljak:

- U Japanu i Koreji bio sam 7 godina, razmišljao da se tamo više ne vraćam, ako ovako potraje ovdje, ta želja bit će sve manja...

Na tribinama Kranjčevićeve bio je trener Dinama Ante Čačić. Zanimljivo, izgledao je kao čovjek koji je bio sretan pobjedom najvećeg rivala.

- Hajduk na krilima Sharbinija izvrstan, pobjeda uvjerljiva i zaslužena. Kao što sam rekao, Dinamo momčad s Poljuda shvaća vrlo ozbiljno. Drago mi je da su se Splićani dignuli, sjajno je to za hrvatski nogomet.

Predrag Naletilić je zaključio:

- Splićani stvarno mogu mnogo, ima tu nekoliko pravih igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 11:42