Jens Gustafsson
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
VRIJEME ZA RASTANAK?

ANKETA SN: Pretposljednja momčad HNL-a zasluženo je dobila Hajduk! Je li vrijeme da Gustafsson ode?

Opet je kemijao, slao Katića u napad, mijenjao i rotirao, ali Šveđanin nije spasio Hajduk...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 31. listopad 2021. 18:02

Hajduk je već četvrtu prvenstvenu utakmicu u nizu bez pobjede. Ne može više nitko demantirati da je riječ o krizi, tko zna kakve će to posljedice imati na status trenera Jensa Gustafssona. Nisu Bijeli izgledali dobro u Koprivnici, nadigrala ih je i zasluženo pobijedila pretposljednja momčad HNL-a.

Bila je to tek druga pobjeda Slavena Belupa ove sezone, prva koju su ostvarili na domaćem terenu nakon što su još u 1. kolu pod vodstvom bivšeg trenera Deana Klafurića svladali Dinamo u Maksimiru. Sad je Zoran Zekić srušio Hajduk, i to u utakmici u kojoj su prvi put njegovi igrači poentirali u prvom poluvremenu u aktualnom prvenstvu.

IZVJEŠTAJ I GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Glasujte u anketi:

Torcida je pozvala navijače Hajduka na proslavu svog rođendana u Koprivnici, došlo je nekoliko stotina gostujućih fanova koji su cijelo vrijeme bodrili svoje ljubimce. Međutim, decibeli s tribine Apaša nisu donijeli poticaj momcima na terenu, Slaven je idealno otvorio utakmicu, zabio ukupno tri gola i na kraju zasluženo slavio.

Za šokantan početak susreta što se gostiju tiče pobrinuo se njihov bivši član Marin Laušić, 20-godišnjak koji je bio u Hajdukovoj školi, potom je preko Solina stigao u Koprivnicu. Zabio je prvi gol, potom sjajno pripremio drugi za legendu HNL-a Ivana Krstanovića.

image
Jens Gustafsson
MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix

Majstorski potezi Marka Livaje i Stipe Biuka nisu uspjeli preokrenuti situaciju u korist gostiju, a treći gol domaćih zabio je još jedan mladić, 21-godišnji Mihael Mlinarić.

Gustafsson je opet kemijao, slao Katića u napad, mijenjao i rotirao, ali nije se spasio od novog poraza. Zekić ima razloga za zadovoljstvo, njegova je ekipa pokazala karakter i naznačila da ipak vrijedi više od skromnog položaja na ljestvici. Agresivnom i hrabrom igrom uspjela je neutralizirati kvalitetnijeg suparnika kojem nakon izleta u Podravinu ostaje puno briga...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 18:49