Srdjan Vrancic / CROPIX
ZAMJENA ZA ĆORLUKU

Bayer Leverkusen započeo pregovore s Mamićem oko dovođenja Šime Vrsaljka!

Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 16. svibanj 2012. 23:31

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko na meti je Bayera iz Leverkusena. Prema našim saznanjima, čelnici njemačkog bundesligaša već su započeli ozbiljne pregovore s Dinamom oko kupnje hrvatskoga reprezentativca, koji bi na desnome boku Apotekara mogao zauzeti mjesto koje je ovoga proljeća držao Vedran Ćorluka.

Čelnici Dinama s nestrpljenjem iščekuju jedan kvalitetan inozemni transfer koji bi mogao napuniti modru blagajnu. A u konkurenciji Milana Badelja, Sammira i Domagoja Vide prvi bi se prema inozemstvu mogao otisnuti baš najmlađi - Vrsaljko. Ćorluka se po isteku ove sezone vraća u matični Tottenham, pa se trener Bayera Sammi Hyypia nalazi u velikim problemima.

Sammi Hyypia se uvjerio u kvalitete mladog Vrsaljka prošloga ljeta, za vrijeme utakmice HJK Helsinkija i Dinama, u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a tada je nakon utakmice u Finskoj, baš u razgovoru za SN, komplimentirao igri brojnih mladića Dinama.

Platežna moć Apotekara izuzetno raste posljednjih godina, pa bi se Vrsaljko mogao bez problema naći unutar njihovog proračuna. U proteklih 10-ak godina dres Apotekara nosili su Robert Kovač, Boris Živković, Niko Kovač, Jurica Vranješ, Marko Babić, Josip Tadić, Zvonko Pamić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka i - Zoran Mamić.

Dinamo i Bayer međusobno su tržili i prošloga ljeta, kada je Domagoj Vida iz Leverkusena za 1,3 milijuna eura stigao u Maksimir.

KOMPLETAN ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 17:06