Trener Gorice Sergej Jakirović i strateg Dinama Nenad Bjelica
 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

BJELICA USPRKOS POBJEDI NIJE SKRIVAO NEZADOVOLJSTVO, IGRAČIMA POSLAO JASNU PORUKU 'Dinamo i ja nećemo trpiti povlačenje ručne, nema toga kod mene!'

Usprkos 2:1 pobjedi Dinama na gostovanju kod Gorice trener Modrih nije bio zadovoljan
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. ožujak 2019. 19:14

Nije Nenad Bjelica bio zadovoljan onime što su njegovi igrači prezentirali na velikogoričkom igralištu. Štoviše, već u prvoj rečenici priznao je kako je rezultat malčice nepravedan.

"Bila je izjednačena utakmica, neki pravedniji rezultat bi bio remi. Gorica je zaslužila više od minimalnog poraza, ali presudila je individualna kvaliteta", započeo je Bjelica, komplimentirajući momčadi svoj kolege Sergeja Jakirovića, koja je u drugom dijelu dosta puta bial pred Zagorčevim vratima.

"Nismo odigrali neku veliku utakmicu, ni zbog suparnika, koji je bio dobar, ni zbog vjetra i terena, ali nema tu alibija, morali smo igrati bolje. Znam da se teško fokusirati nakon europskiih utakmica i uoči reprezentativne stanke, nije lako, ali, kažem, nismo bili baš onakvi kakvi moramo biti."

Potvrdio je da će se ozbiljnost Atiemwenove ozljede tek znati nakon dodatnih pregleda.

"Vidjet ćemo je li pukao ligament ili nije tako ozbiljno."

Nije želio previše pričati o igračima koji ga nisu zadovoljili, nije tip koji previše govori o pojedincima, ali je potom poslao jasnu poruku.

- Čestitam momčadi na pobjedi i Komnenu na dva gola iz penala, nije lako zabiti dva gola iz penalam znam to iz vlastitog iskustva. Ovako, sad imamo manji fond utakmica i svi koji dobiju šansu moraju je iskoristiti. Očekujem od svih potpuni angažman do zadnjeg kola, to zatjeva Dinamo kao klub i naši navijači. To što imamo 20 bodova više ne znači da se smijemo opustiti, Dinamo i Nenad Bjelica neće trpiti nikakvo povlačenje ručne, nema toga kod mene!"

Sergej Jakirović primao je čestitke za dobru partiju svoje momčadi.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, limitirali smo ih maksimalno, ne mogu se sjetiti nijedne šanse osim Gojakove. Dali smo sve od sebe, žao mi je momaka što se to nije vidjelo i rezultatski, ali pred nam je svjetla budućnost", rekao je Jakirović

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 23:48