Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
POTREBAN PREDAH

DINAMOVA MOMČAD PREPOLOVLJENA NAKON SLAVLJA U GORICI Kako uopće tenirati? Bjelica ostao bez 13-orice reprezentativaca, a ostalima dao produljen odmor

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. ožujak 2019. 21:05

Više od dva slobodna dana dao je Nenad Bjelica svojim nogometašima nakon pobjede u Velikoj Gorici, idući trening zakazao je tek za srijedu poslijepodne.

Trebao je predah Dinamovim nogometašima, puno je bilo utakmica, uzbuđenja, adrenalina, odmor će im sigurno dobro doći. A kad odmor završi, na treningu neće biti gotovo pola momčadi, u reprezentativnoj stanci Bjelica na raspolaganju neće imati čak 13 reprezentativaca.

Dakle, sa svojim su reprezentacijama: Livaković, Stojanović, Rrahmani, Leovac, Šunjić, Olmo, Majer, Gojak, Kadzior, Gavranović, Petković i Marin.

To ih je 12, dodajmo im još Moru, koji je trebao biti u kadru U-21 reprezentacije, ali je ozlijeđen, pa će ionako zbog terapija izbivati s treninga.

Hajrović i Ademi tek se vraćaju treninzima, pa ni oni nisu ti na koje Bjelica može računati sa stopostotnim angažmanom.

Klasična je to priča, koliko god Dinamovi treneri mogu biti ponosni na veliki broj reprezentativaca, a odlični Dinamovi rezultati povećali su taj broj, toliko u reprezentativnoj pauzi ne mogu baš trenirati onako kako su zamišljali. No, ne sumnjamo da će Bjelica pronaći adekvatan način treninga.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 02:39