Nenad Bjelica i Silvio Čabraja

 MARKO MRKONJIC/CROPIX Cropix
VATRENA UTAKMICA

Bjelica: Zaslužili smo pobjedu! Iz Lokomotive misle drugačije: ‘Bili smo za nijansu bolji u nastavku...‘

‘Teško da ćeš protiv lidera prvenstva uzeti bodove ako ne zabiješ svoje šanse‘ veli Silvio Čabraja.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 26. studeni 2021. 21:04

Dugo je Osijek jurio preokret protiv Lokomotive i do njega došao u šokantnoj završnici. Nije bijelo-plave iz takta izbacilo ni rano vodstvo Lokomotive

- Da bi utakmica bila zanimljiva trebate dvije dobre momčadi na terenu, a Lokomotiva je bila jako dobra, pokazali su zašto su ove sezone pobjedili i Dinamo i Rijeku. Imaju puno dobrih igrača. Prvo poluvrijeme smo bili bolji iako nas je njihovo rano vodstvo iznenadilo. Početak drugog dijela pripao je Lokomotivi, imali su dvije-tri dobre prilike koje su utakmicu mogle odvesti udrugom pravcu, ali kraj utakmice opet je pripao nama i sretni smo što smo na koncu došli do tri boda - kazao je Nenad Bjelica.

Osijek je tek s igračem više naplatio dominaciju koju ilustrira i statistika - imali su bijelo-plavi čak 28 udaraca (devet u okvir) naspram deset pokušaja gostiju (pet u okvir), pogođenu vratnicu, bitno veći posjed...

- Ako gledamo svih 90 minuta mislim da smo zaslužili pobjedu - kazao je Bjelica.

>>> IZVJEŠTAJ I GOLOVE S DVOBOJA OSIJEKA I LOKOMOTIVE POGLEDAJTE OVDJE

image
MARKO MRKONJIC/CROPIX Cropix

Puno problema imala je obrana Osijeka sa Sandrom Kulenovićem, zabio je, još jednom se našao u matnoj situaciji. Uzeo je polovinu šuteva svoje momčadi.

- Kulenović je pokazao da je sjajan nogometaš. Zabio je gol, bio vrlo opasan, našim je stoperima bilo teško nositi se s njim - zaključio je trener bijelo-plavih.

Malo tko je u Gradskom vrtu protiv Osijeka stvorio toliko šansi koliko ih je imala Lokomotiva, no Silvija Čabraju teško da to može utješiti.

- Što pametno reći o utakmici? Zabili smo gol rano, Osijek nas je pritisnuo, imao nekoliko šansi. Dobro smo otvorili drugo poluvrijeme, imali dvije izrazite šanse koje nismo zabili. Teško je protiv prve momčadi prvenstva ako ne zabiješ svoje šanse da ćeš otići s bodovima. Nakon crvenog kartona Aliyua utakmica se prelomila. Dobro smo stajali na terenu, mislim da smo drugo poluvrijeme čak za nijansu bolje izgledali nego Osijek - kazao je trener Lokomotive.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 04:35