MORNAR O RUMUNJU

'Bölöni je čovjek za Hajduk, sve ima u malom prstu, u nogometu je 24 sata dnevno!'

Nije me direktno zvao predsjednik Svaguša, nego njegovi suradnici. Rekao sam im sve što mogu i vama kazati. Bölöni je pravi trener za Hajduk - rekao je Ivica Mornar
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 29. listopad 2010. 11:26

Ivica Mornar, nekadašnji igrač Hajduka, Anderlechta, Standarda, Portsmoutha i hrvatske reprezentacije, prije pet godina igrao je pod komandom Laszla Bölönija, trenera koji je danas pred preuzimanjem klupe Hajduka.

- Bölöni je vrhunski radnik i veliki nogometni znalac. Izuzetno studiozan trener koji sve proučava do najmanjeg detalja. Kada sam došao u Rennes na posudbu iz Portsmoutha, dočekao me Bölöni s 15 mojih videokaseta. Znao je sve o meni, imao moje igre u malom prstu. Ako se za nekog može staviti ruka u vatru da je 24 sata posvećen nogometu, to je svakako Bölöni - ispričao je Mornar.

Informacije o Bölöniju tražili su od Mornara i ljudi iz Hajduka.

- Nije direktno zvao Svaguša, nego njegovi suradnici. Rekao sam im sve što mogu i vama kazati. Bölöni je pravi trener za Hajduk, premda mi je jasno da mu vrijeme u ovom trenutku nije saveznik. Mi smo uvijek nestrpljivi glede rezultata, ali Bölöni je svakako trener od formata i vjerujem da će u Hajduku brzo pohvatati konce.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 00:24