SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
VRAĆA SE FANTASY HNL

Danas kreće dugo iščekivana druga sezona HNL fantasyja! Igrači Dinama i Osijeka su najsigurniji izbor

Požurite i složite svoju Fantasy momčad, pokažite koliko doista dobro poznajete HNL igrače i klubove
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 16. srpanj 2021. 09:13

​Nova, druga sezona Fantasy HNL starta danas. Igrati je - što već sigurno znate - možete i to ekskluzivno preko našeg portala u suradnji sa SuperSportom. Nagradni fond je 125.000 kuna, nagrade se dijele nakon svakog kola, a u polusezoni će biti i bonus nagrada iznenađenja. Stoga požurite i složite svoju Fantasy momčad, pokažite koliko doista dobro poznajete HNL igrače i klubove...

OVDJE SLOŽITE SVOJU FANTASY EKIPU!

DINAMO - SLAVEN BELUPO

Pitanje je samo koga će Damir Krznar danas izvesti na teren,a koga će odmarati. Sastav koji novinari SN očekuju je sljedeći: Livaković - Ristovski, Šutalo, Perić, Štefulj - Franjić - Kastrati, Gojak, Majer, Menalo - Gavranović. Hoće li takav istrčati vidjet ćemo u 18.55 minuta kad starta utakmica protiv Slaven Belupa. Naravno, svi možemo pričekati 18 sati kad će se znati sastavi pa izabrati završnu kombinaciju. Kako god bilo, Dinamo je veliki favorit protiv Slaven Belupa. Gosti it Koprivnice najavljeni su u sastavu Čović – Božić, Paracki, Soldo – Bosec, Zvonarek, Marina, Glavčić, Laušić – Hadžić, Krstanović.

OSIJEK - ŠIBENIK

Osijek je izraziti favorit u ovoj utakmici pa će i dosta njegovih igrača pronaći mjesto u našim fantasy sastavima. Po najavama bi trebala istrčati sljedeća postava: Ivušić - Miloš, Lončar, Čeberko, Jurčević - Jugović, Žaper, Pilj - Gržan, Mierez, Bohar.
Šibenčani pak imaju puno problema s ozljedama, neke igrače još nisu registrirali pa očekujemo sljedećih 11: Rogić – Batarelo, Perić, Bilić, Kvesić – Mesa, Bačelić Grgić, Ćurić – S. Sahiti, Marin – Jurić.

LOKOMOTIVA - HAJDUK

Subotnji derbi koji donosi i puno neizvjesnosti. Hajduk je na papiru daleko jači, ali još uvijek nije ni izbliza posložen. Očekuje se da će trener Gustafsson na teren poslati sljedećih 11: Kalinić - Lovrencsics, Vušković, Elez, Čolina - Vuković, Čuić - Sahiti, Livaja, Biuk - Mlakar. I Lokomotiva ima puno novih igrača i još je daleko od toga da je posložena. Trener Čabraja ima jako mladu momčad, koja je potentna, ali i neiskusna i još uvijek s dosta 'rupa' na terenu. Očekuje se sljedeća postava: Santini – Cipetić, Mersinaj, De Haas, Pivarić – Đira, Cokaj – Aliyu, Kačavenda, Goričan – Tuci.

RIJEKA - GORICA
Igrali su i u posljednjem kolu prošlog prvenstva u kojem je Rijeka slavila te izravno izborila Europu. Gorica je pak ostala bez te iste Europe i odmah promijenila trenera. Rijeka je izgubila nekoliko igrača, ali i dalje to jako dobar momčad, svakako kandidat za prve četiri pozicije. Rijeka bi sutra trebala istrčati u sastavu: Labrović - Tomečak, Galović, Velkovski, H. Smolčić - Mudražija, Čerin, Pavičić - Murić, Drmić, Abass.

Gorica je također igrači slična kao i lani, vidjet ćemo kako će posložiti trener Rendulić. Na Rujevici je domaćin lagani favorit, ali i ništa više od toga. Gorica bi moga istrčati sa sljedećim sastavom: Banić - Muhammed, Steenvoorden, Jovičić, Krizmanić - Babec, Ngouali - Mitrović, Šroler, Lovrić - Dieye.

ISTRA - H. DRAGOVOLJAC

Puljani su ovog ljeta napravili ipak solidan posao glede momčadi, pa s pravom računaju na veći broj bodova ove sezone. Vidjet ćemo kako će izgledati protiv Dragovoljca koji je po svim parametrima slabija momčad. Puljani bi u nedjelju mogli istrčati u ovom sastavu: Lučić - Navarro, Joao Silva, Perković, Daničić - Perera, Blagojević, Mlinar - Ivančić, Iličić, Bande.
Dragovoljac je pak novi u prvoligaškom društvu. Malo je tu igrača koji imaju iskustvo i kvalitetu za nešto više. No, treba vidjeti kako će se snaći u ovakvom društvu. Postava bi im mogla izgledati ovako: Šubarić - Majstorović, Ivkić, Bagadur, Valentić - Roca, Skorup - Viduka, Teklić, Jazvić - Perić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 05:58