Damir Krajač/CROPIX
ODLIČNA ATMOSFERA

Dinamo se iz Suhopolja vratio uz pjesmu, svirali i tamburaši, Sare ostao bez glasa!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. rujan 2013. 23:58

To se zove team building. Nakon utakmice u Suhopolju, na povratku u Zagreb, u Dinamovu autobusu koji je vozio popularni Mile Bilić nakon dugo vremena začula se pjesma. Dinamovci su očigledno shvatili da bez homogenizacije momčadi i zajedništva ne mogu napraviti ništa. Naši izvori tvrde da je uistinu bilo veselo, da su se vrtjele razne pjesmice domoljubnog karaktera. Primjerice, Sare je, kažu svjedoci, ostao “bez glasa”, ali je upozoren da do sljedećeg puta mora naučiti neke strofe. Kazat će netko, “vidi vraga, sad slave i pobjedu nad Suhopoljem”.

- Nije to bila poanta - kaže trener Branko Ivanković.

- Sve je ispalo spontano. Ljudi su nas u Suhopolju sjajno dočekali, večera s tamburašima je bila prekrasna, sve se to nastavilo poslije u autobusu. Dečki su se fino veselili, u svakom slučaju cijela ta priča bila je jako pozitivna. Nego, mene veseli i ta velika ljubav prema Dinamu koju sam doživio u Suhopolju, meni se činilo da se radi o ekstremnoj ljubavi. Jako mi je drago što su naši igrači to osjetili, što su stranci uspjeli prepoznati što znači Dinamo jer do sada nisu imali prilike igrati ovakve utakmice.

Tako su se plavi dečki punog srca vratili iz Suhopolja. Ali za nastavak priče o raspjevanom autobusu nema vremena. Modri već u nedjelju gostuju u Zadru, Stanovi su često znali biti “nagazna mina”. Hoće li se pjevati i nakon Zadra, hoće li Sare uspjeti pokazati svoje pjevačko umijeće?

- Očekujem da svaka sljedeća Dinamova utakmica bude sve bolja i bolja. Pred nama su važne utakmice, ali je iznimno važno da je sad atmosfera bolja nego prije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 02:42