Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

DINAMOVAC ISPUNIO ŽELJU NAVIJAČU, A U MEDIJE 'PROCURILA' ZANIMLJIVA ANEGDOTA Nitko neće tući moje suigrače. Ako ih treba tući, onda ću to ja učiniti

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 22. kolovoz 2018. 18:42

Zanimljiva se situacija dogodila prošloga tjedna. Jedan od strasnih i žestokih Dinamovih navijača, nekad i član BBB-a Dragan Kelava Kela (54) poželio je upoznati Emira Dilavera te mu je Dinamov Odjel za odnose s javnošću tu želju ispunio. Kelava i Dilaver popili su piće u Maxi Pubu na ulazu u maksmirski stadion.

- Oduševio me Dilaver, odmah me kupio svojom borbenošću. Čovjek ostavlja srce na terenu i baš sam želio s njim razgovarati. Prije njega su me na isti način kupili Ognjen Vukojević i Arijan Ademi, obožavam takve igrače - rekao nam je Kelava.

A i Dilaveru je bilo drago što ga je navijač želio upoznati.

- Lijepo je to, sretan sam što su navijači u meni prepoznali nešto pozitivno. Nije lako doći u velik klub poput Dinama i u tako kratkom roku zadovoljiti navijače. A gospodin Kelava već nekoliko desetljeća prati Dinamo, tko zna koliko je igrača vidio, a poželio je razgovarati sa mnom iako sam tek došao u Maksimir! Sretan sam zbog toga, imponira mi to, potvrda je da ono što radim - dobro radim! I svakako ću se truditi da budem još i bolji - skromno kaže Dilaver.

Krasnodar Persun / CROPIX
CROPIX

A jedna anegdota iz Beer Sheve dovoljno govori kakav je Dilaver karakter i vođa na terenu. Kad su igrači Hapoela naime u jednom trenutku nasrnuli na Olma, Dilaver je prvi skočio u obranu suigrača i odgurnuo zajapurene Izraelce. Poslije utakmice je o toj situaciji rekao:

- Nitko neće tući moje suigrače dok sam ja na terenu! Ako ih netko treba tući, onda ću to ja učiniti...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 18:08