VLADO KOS/CROPIX Cropix
GOSPODSKA GESTA

Drmić poručio Bjelici da je Pinocchio, provocirao i Selahi, evo što kaže trener Rijeke na odgodu derbija

Riječki su igrači opasno počeli provocirati, uzburkale su se strasti nakon loših vijesti iz Osijeka
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 29. listopad 2021. 17:27

Trener Rijeke Goran Tomić samo je kratko prokomentirao odgodu utakmice s Osijekom, koja je zbog bolesti u redovima gostiju prebačena na 8. prosinca.


- Kao prvo želim svim igračima Osijeka koji su zaraženi koronavirusom brz oporavak, zdravlje je ipak sad najbitnije. Odgoda nam možda ne dolazi u dobrom trenutku jer smo u dobroj formi. I ovaj tjedan smo odlično trenirali, svi igrači su nam na raspolaganju, ali treba poštovati odluku HNS-a", izjavio je korektni Tomić.

Trener Rijeke nije želio gledati previše unaprijed - Riječani su danas saznali da bi u četvrtfinalu Kupa mogli igrati protiv Dinama, ako očekivano prođu gostovanje kod Oriolika iz Oriovca 13. studenog.

image
Screenshot: Instagram

"Ne bih o Dinamu, prvo nas čeka gostovanje kod Oriolika u osmini finala".


I sve bi možda prošlo mirno da se nije oglasio i prvi strijelac prvenstva Hrvatske. Nekadašnji švicarski reprezentativac Josip Drmić objavio je na Instagramu screenshot s portala SN s izjavama Nenada Bjelice iz studenoga 2020. godine opremljenima naslovom "Kakva poruka Dinamu, Bjelica ne priznaje ni koronu! 'Nije bitno tko je s druger strane, bitni smo mi...'" te podnaslovom "Najlakše bi bilo tražiti alibi u koronavirusu. Prilagodili smo se vremenu u kojem živimo...". Uz to je Drmić dodao sljedeći komentar:


"Oh, no, no, no, no, no. Pinocchio HNL-a. Stop lying".

image
Lindon Selahi
Lindon Selahi (instagram)


Dakle, Drmić poručuje Bjelici "prestani lagati", a javio se onda još jedan Rijekin igrač Lindon Selahi koji je na Instagramu objavio grb Osijeka i uz njega objavio smajlije i emotikone klauna. Riječani su opasno počeli provocirati, uzburkale su se strasti...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 13:02