ZELJKO HAJDINJAK Cropix
IMA LI KRAJA?

Još jedan veliki skandal sa sucima, najavljuju se drastične sankcije! Kultni klub je doslovno ‘opljačkan‘

Čini se da je na pomolu još jedan veliki skandal u kojeg glavnu ulogu igraju - suci
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 20. studeni 2022. 14:39

Ovaj skandal dogodio se na utakmici Prve NL (drugi nogometni razred). Nogometaši Hrvatskog dragovoljca poraženi (3:1) su jučer na gostovanju kod Croatije u Zmijavcima, ali puno više od poraza zaboljele su ih odluke sudaca. Neutralni promatrači koji su uživo svjedočili utakmici ispričali su nam da je Dragovoljac bio drastično oštećen i da su neke sudačke odluke doslovno bile neobjašnjive.

Dakle, već 4. minuti sudac Marin Vidulin iz Kanfanara - godinama već na prvoligaškoj sceni - nije dosudio kazneni udarac za goste, premda je bilo jasno vidljivo da je igrač Croatije igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Iu 55. minuti sudac nije dosudio drugi očiti kazneni udarac u korist Dragovoljca, nakon što je golman Croatije ispustio loptu, da bi nakon toga s obje ruke povukao suparnika.

image


Foto: Jakov Prkic/CROPIX

JAKOV PRKIC Cropix

I na sve to dogodila se 68. minuta. Sudac je pokazao 11-erac za domaće, nakon navodnog igranja rukom braniča gostiju. Međutim, lopta ga je pogodila u leđa, a ne u ruku.

Gostima također nije priznat jedan gol u 56. minuti iz vrlo spornog zaleđa. Vjerojatno ga nije bilo... Pomoćni suci na utakmici bili su Pajić i Kezele.

Na potezu je sada Komisija za suce. Bruno Marić je tijekom sezone suce zbog takvih previda na jednoj utakmici skidao sa svih lista. Vidjet ćemo kakva će ovaj put biti odluka, ali već se naveliko priča da sudačku trojku iz Zmijavaca čekaju drastične kazne, pa je lako moguće da će netko od njih biti odstranjen sa svih sudačkih lista.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 15:26