AP
VRIJEME JE ZA GOL

Eduardo je spreman vratiti se u vrhunsku formu; Asanović: Možemo se osloniti na njega

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. studeni 2010. 17:30

Hrvatska treba Eduarda da Silvu, što god drugo kažemo, sami sebi lažemo, Dudu i Modrić, to su igrači koji više od ikoga čine razliku između dobre i odlične reprezentacije. Praktično već tri godine Eduardo nije bio tu, ili tek na mahove, davao je nešto, a nedostajalo mu je još toliko toga. Mircea Lucescu očito u Šahtaru radi izvrstan posao, manje nam je važno što prolazi skupinu Lige prvaka, Rumunj nam vraća - Dudua.

- Meni izgleda dobro. Sve je bolji i bolji, došao je zadovoljan i sigurno ćemo ga opet gledati onakvog kakav je bio - kazao je Robert Prosinečki, a kolega Aljoša Asanović prisnažio:

- Odličan je. Evidentno je da igra na visokoj razini, na najboljem je putu da bude kao nekad. Apsolutno se na njega možemo osloniti.

Stožer je odbacio dvojbe, rebuse ili eksperimente. Prvi napadač ove generacije startat će kao isturena špica, Petrić, Modrić i Kranjčar iza njega. To su njegove “vode”, tu je “morski pas”.

Posljednji pogodak za reprezentaciju postigao je 14. studenog prošle godine i Maksimir je spreman zapljeskati mu u srijedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 18:41