ANTE CIZMIC/CROPIX
OBJAVA NA INSTAGRAMU

Foto: Evo kako se Juranović oprostio od Bijelih i Poljuda! ‘Bez Hajduka ne bih bio ovo što sam danas‘

Posljednji nastup za Hajduk upisao je u posljednjeg kolu proteklog prvenstva protiv zaprešićkog Intera
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2020. 09:17

Josip Juranović od petka i službeno više nije igrač Hajduka. Desni branič nakon pet i pol godina provedenih u Hajduku karijeru nastavlja u vodećoj momčadi poljske lige, Legiji iz Varšave.

U Hajduk je Juranović stigao u siječnju 2015. godine iz zagrebačke Dubrave, a debitirao je kod trenera Gorana Vučevića u susretu s Rijekom u travnju iste godine. Ukupno je u bijelom dresu upisao 165 službenih nastupa u kojima je postigao tri pogotka i upisao 15 asistencija, a u 37 dvoboja nosio je kapetansku traku.

Josip Juranović oprostio se od Hajduka toplom objavom na Instagramu.

Juranović, sad već bivši dokapetan „bijelih”, napisao je:

- Došao je i taj dan, odlazim iz voljenog kluba. Hvala svom osoblju, zbog njih sam se osjećao kao kod kuće od prvog dana kada sam došao u ovaj prekrasan grad i još bolji klub. Hvala svim mojim suigračima koji su me prihvatili od prvog dana kao da sam jedan od njih. Veliko hvala Hajduku, jer bez njega ne bih bio ovo što sam danas, te posebno hvala svim navijačima! Bilo je uspona i padova, lijepih i lošijih trenutaka, ali sa mnom idu samo lijepi! Od danas vatreni navijač – riječi su Juranovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 01:32