RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
ZANIMLJIVA REAKCIJA

FOTO: Napadač Dinama proslavio naslov prvaka citatom koji je Nenad Bjelica upotrijebio za - Mamića!

Na zanimljiv je način osvajanje naslova prvaka Hrvatske prokomentirao Mario Gavranović
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2021. 10:13

Tri kola prije kraja jedne od najuzbudljivijih HNL sezona, Dinamo je osigurao 22. naslov prvaka i ispisao povijesne stranice maksimirskog kluba. Velika bitka za titulu s Bjeličinim Osijekom završila je na Rujevici preokretom za pamćenje - Dinamo je nakon primljenog gola u 22 sekundi utakmice pobijedio 5:1 i matematiški osigurao naslov, a igrači i Damir Krznar proslavili su titulu već na Rujevici, vjerojatno tek prvi put u danima koji dolaze.

Bit će slavlja sigurno još, Modre očekuje i borba za duplu krunu protiv Istre u finalu Kupa, a pojedini igrači svoje su već rekli.

Na zanimljiv je način osvajanje naslova prvaka prokomenitrao Mario Gavranović. Dan nakon utakmice napadač Dinama je na Instagramu objavio citat koji je svojevremeno upotrijebio i njegov bivši trener na Maksimiru - Nenad Bjelica.

"Dok se lošiji bave boljima, bolji se bave sobom! Zato i jesu bolji", napisao je Gavro, ponavljajući citat kojim je Bjelica početkom ove sezone odgovorio Zoranu Mamiću nakon velikog intervjua za Sportske novosti.

Podsjetimo što je tada za SN Mamić rekao o 'Bjeličinom pokušaju destabilizacije Dinama'.

"Neosporno je da je on bio njihov trener, imaju odličan odnos. I ja se čujem s bivšim igračima, zašto se ne bi čuli, ja nemam s tim problema. Ali nije korektno da on to izjavljuje u novinama i to je pokušaj destabilizacije. On je vrlo pametan, radi na svom marketingu i treba mu čestitati. Ali to nije fer prema tim dečkima. (...) To je vaš intimni odnos, zašto to isticati i stavljati igrače u neugodan položaj? Zamislite da sam ja, recimo, ljutit na Nenu i možda zato što se Dilaver čuje s njim ili Ademi, Moro... ja ih neću staviti u momčad. Ima sujetnih trenera", rekao je Mamić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 23:34