Chelsea's English midfielder Frank Lampard celebrates scoring a penalty during their English Premier League football match against Aston Villa at Stamford Bridge, in London, on January 2, 2011. AFP PHOTO/GLYN KIRKFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP
BUDIMIR RAZVESELIO SPLIT

Hrvat iz Chicaga: Propadne li Barca, ja ću za rođendan Hajduka dovesti Chelsea

Atletico iz Madrida mogu sutra dovesti, a za ove treba vidjeti - tvrdi Danny Budimir
Piše: Mario VelićObjavljeno: 01. ožujak 2011. 14:27

U utorak je iz Chicaga preko svojih splitskih prijatelja nogometni agent i veliki navijač Bijelih Danny Budimir poručio:

- Propadne li ugovor s Barcelonom, ja ću se potruditi Hajduku u goste dovesti Chelsea ili Manchester United, i to za manji iznos.

Radi se o bivšem igraču koji je dio nogometne karijere, osim u Chicagu, odradio i u Hrvatskoj nastupajući za Orijent te Opatiju. Nakon što je kopačke objesio o klin, u SAD-u je pokrenuo agenciju Golden Goal koja se, uz zastupanje mladih talenata, prvenstveno bavi organizacijom nogometnih kampova, ali i marketingom. Surađuje i s nekim engleskim agencijama te će preko njih pokušati vidjeti postoje li šanse da netko od engleskih velikana dođe na Poljud.

- Atletico iz Madrida mogu sutra dovesti, a za ove treba vidjeti - tvrdi Budimir.

Već danas ili najkasnije sutra trebao bi porazgovarati s čelnicima Hajduka, vidjeti koji bi termini splitskom klubu odgovarali te konačno okvirno dogovoriti cijenu gostovanja do koje su Bijeli spremni ići. Pratio je razvoj situacije u pregovorima Hajduka i Barcelone, tvrdi da je cijena od dva milijuna eura pretjerana te da se zvučno ime može u goste dovesti i za manji iznos.

Sve je još na početku, no lijepo je vidjeti da Hajduk diljem svijeta ima brojne prijatelje koji su spremni pomoći voljenom klubu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 01:34