CROPIX
 VLADIMIR DUGANDZIC
USUSRET LOKOSIMA

Igor Tudor uoči Lokomotive izdvojio ključnu utakmicu prvenstva: ‘S tom pobjedom Hajduk je u Ligi prvaka‘

‘Pogodio me poraz. Dojam nije bio pretjerano dobar. U nogometu je lijepo što vrlo brzo slijedi nova prilika‘
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 19. lipanj 2020. 17:57

Trener Hajduka Igor Tudor odradio je još jednu on-line konferenciju, ovaj put prije važnoga dvoboja s Lokomotivom koji je na rasporedu u nedjelju u Kranjčevićevoj. Na početku je bilo govora o Varaždinu…
- Situacija je kao i svaki put nakon poraza u svakoj nogometnoj ekipi. Za one koji su pravi je motivirajuća, za one koji nisu nije. Srećom, igra se vrlo brzo. Izvaditi ponos, pripremiti se i odigrati dobru utakmicu - kazao je Tudor prije Lokomotive ne otkrivajući tko će zamijeniti kartoniranoga Hamzu.
Vratio se na utakmicu s Varaždinom…
- Pogodio me poraz. Dojam nije bio pretjerano dobar. U nogometu je lijepo što vrlo brzo slijedi nova prilika. Idemo izvući pouke i biti bolji.

image
CROPIX
VLADIMIR DUGANDZIC

Je li bilo razgovora s predsjednikom Brbićem i njegovim savjetnikom Stanićem?
- Razgovaramo svakodnevno. Na istom smo tragu. Čeka nas sedam finala. Nalazimo se na bod od Rijeke, s tim da oni dolaze na Poljud. S tom pobjedom Hajduk je u Ligi prvaka, to bi bila fantastična stvar. Idemo odigrati do kraja i vidjeti tko je bolji. Svi će do kraja prosipati bodove, kao i do sada.
Rješava li se bitka za drugo mjesto u međusobnim, velikim utakmicama?
- Svaka je utakmica bitna. Rekao sam momcima, idemo izvaditi ponos i odigrati ovih sedam utakmica na rezultat. Idemo postati tvrđa momčad koja će teško primati golove.
Što ste poručili igračima?
- Nema vremena za analize. Za to će biti vremena kada završi prvenstvo. Do tada je fokus na svakoj idućoj utakmici.
Kakvu Lokomotivu očekujete?
- Uvijek volim kada je neko u super momentu, a mi u lošem. To vidim kao priliku. Očekujem tvrdu, dobru utakmicu s dobrim igračima na obje strane, pa neka pobijedi bolji. Vjeruje da će utakmica biti dobra s Lokomotivom koja ne igra zatvoreno. Ključ je spriječiti kontru i njihova dva-tri igrača naprijed. Nadam se da ćemo dolaskom publike okrenuti novu stranicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 11:49