HNL Fantasy
UŽITAK IGRANJA I ZARADA

Igraj HNL fantasy u kojem dijelimo čak 125.000 kuna i dokaži da si HNL fantasysta!

Uključi se u 2. kolo HNL fantasyja i besplatno svojim znanjem svakog kola osvoji SuperSport bonuse
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2021. 13:18

Prošlo je prvo kolo fantasyja, a najbolje plasiran bio je igrač pod nickom MauVau koji se odlučio za ziherašku taktiku. Pobijedio je s 10 igrača Osijeka i jednim ‘dinamovcem’ koji je kiksao. Ipak ono što ga je diglo je postavljanje Damjana Bohara za kapetana koji mu je donio dvostruke bodove.

Prvo kolo HNL-a je bez ikakve sumnje bilo super zanimljivo. U pet odigranih utakmica vidjeli smo 15 pogodaka, veliki kiks Livakovića i Dinama protiv Slavena, 109. pogodak Krstanovića u HNL-u, vrhunsku utakmicu Hajduka i Lokomotive, promašeni zicer Ljubičića za pobjedu u posljednjim sekundama susreta, vrhunsku utakmicu Murića protiv Gorice, bravurozne obrane Labrovića u svom debiju za Rijeku, dominantan Osijek koji 5. utakmicu zaredom nije primio pogodak protiv Šibenika te jednu drugačiju, furioznu Istru protiv prvoligaški neiskusnog Hrvatskog Dragovoljca.

No, HNL se tek zahuktava, a nogometni mercato zatvara za četrdesetak dana pa se još dosta toga može promijeniti kad je riječ o sastavima svih prvoligaša Između 1. i 2. kola fenomenalan transfer odradio je Hajduk koji je za 1.5 milijuna eura doveo Filipa Krovinovića iz Benfice. Može se slobodno reći da je to jedan od potencijalno najboljih transfera u novijoj povijesti Hajduka i potvrda odlične sportske politike ‘bilih’ koju vodi popularni Niko.

HNL bez ikakve dvojbe iz sezone u sezonu raste kvalitetom, a pratimo ga i mi s našim fantasyjem koji je u prvom kolu odigralo više gotovo 6000 ljudi. Velikom interesu svakako je doprinio i bogat nagradni fond pa tako svako kolo prvih 50 igrača osvaja nagrade, a TOP 3 igrača osvajaju 200 kn za prvo, 150 kn za drugo i 100 kn za treće mjesto.

Uključi se i ti u HNL fantasy i dokaži da si pravi fantasysta koji ima HNL u malom prstu te obavezno okupi svoje prijatelje u interno natjecanje kako bi mogao dodatno uživati u plodovima svog znanja kad i njih pobijediš. Ako ti užitak nadmudrivanja svojih prijatelja nije dovoljan, pokušaj osvojiti jednu od završnih nagrada namijenjenih najuspješnijim fantasy igračima. Pobjednik SuperSportske HNL fantasyja za 1. polusezonu odnosi 2.500 kuna, drugoplasirani 1.500 kn, a trećeplasirani 1.000 kn.

Neovisno kakav si fantasysta i kakvu taktiku pri slaganju svoje ekipe primjenjivao, zaigraj HNL fantasy jer ikonski je pratiti i voljeti HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 05:54