Dominik Livaković
 BAGU BLANCO/PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
VELIKA ROŠADA

Ili Donnarumma ili Livaković! Evo u kakvoj bi ludoj križaljci prvi vratar Vatrenih mogao otići iz Dinama

Budućnost Dinamove zvijezde mogla bi ovisiti i o budućnosti talijanskog vratara
Piše: SNObjavljeno: 08. lipanj 2021. 15:41

Lista klubova zainteresiranih za usluge prvog vratara Dinama, ali i hrvatske nogometne reprezentacije bogatija je za još jednog člana.

Prema pisanjima talijanskih medija, za Dominika Livakovića zagrizao je Jose Mourinho koji ga vidi kao jednog od kandidata za novog vratara Rome.

'Gospodin Posebni' dobro je zapamtio Livakovića iz Europske lige i utakmice u kojoj je svojim obranama sudjelovao u jednoj od najvećih pobjeda u povijesti Dinama, a ujedno i jednom od najbolnijih poraza koje je bivši Mourinhov klub Tottenham doživio u svojoj novijoj povijesti.

image
ANTE CIZMIC/CROPIX

No, zanimljivost u cijeloj priči je ta da bi Livakovićeva budućnost mogla ovisiti i o onoj Gianluigija Donnarumme. Naime, odvije li se sve prema planu, sjajni talijanski vratar uskoro će potpisati za PSG gdje će po sezoni zarađivati 10-12 milijuna eura. E sad, francuski L'Equipe navodi moguću kombinaciju po kojoj će Parižani novo pojačanje na golu prvo poslati na posudbu, sve dok ne riješe situaciju s nekim od Keylora Navasa i Alphonsea Aréole.

Tu je, barem tako tvrde Francuzi, Roma jedan od glavnih favorita za posudbu Donnarumme, a propadne li taj plan, Mourinho navodno ima i rezervni koji uključuje tri imena Ruija Patricija, Huga Llorisa ili - Dominika Livakovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 17:28