ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
TRENERI NAKON KOPRIVNICE

‘Incident? Ako mi treneri budemo jedan protiv drugog, onda arrivederci...U deficitu su s bodovima‘

Nakon utakmice 22. kola Prve HNL između Slaven Belupa i Šibenika oglasili su se treneri
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. veljača 2021. 21:01

Tomislav Stipić, trener Slavena Belupa, ovako je prokomentirao susret.

- Mi smo imali software i hardware, dobar plan i individualizam u nekim situacijama, a oni očigledno samo s individualizmom. Mislim da smo bili bliže pobjedi, nakon 0:2 došli smo do 2:2. Momci su zabavili ovo malo ljudi na stadionu, a pred ekranima još više. Ovo je možda i najmlađa momčad Slavena koja je u posljednjih desetak godina nastupila u HNL-u, no to je trnovit put koji moramo proći, pa makar i po cijenu rezultata.

Zašto ste se sukobili sa suparničkom klupom?

- Treneri moraju prvenstveno biti ljudi, i ono što se dogodi u 90 minuta to će ostati na terenu. Mislim da moramo poštovati kodeks između nas jer ima nas samo 10 u HNL-u i nama je najteže, imamo pritisak sa svih strana. Ako još mi treneri budemo jedan protiv drugog, onda arrivederci!

Krunoslav Rendulić, trener Šibenika, najavio je da u Koprivnicu dolazi po tri boda.

- Jako dobro smo otvorili utakmicu, poveli 2:0 i tu smo trebali biti mirniji, privesti poluvrijeme kraju. Napravili smo tu jednu pogrešku plus još jednu za koju bih rekao da ju je napravio sudac, trebao je suditi prekršaj iz kojeg smo dobili gol. Na kraju moram biti zadovoljan s obzirom da su oni u zadnjoj minuti imali šansu za 3:2.

Njegovo viđenje incidenta?
- Reagirali smo na jednu odluku suca gdje je domaća klupa bila nekorektna i krenuli su verbalno na nas. Ne vidim razloga za to, ali razumijem kolegu Stipića, ipak je u deficitu s bodovima u odnosu na ulaganja koje Belupo iz godine u godinu troši – rekao je Rendulić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 07:47