VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX
Rasplet u Puli

Istra raskinula ugovor s igračem kojeg je dugo pokušavala privoljeti da ode, Mamić blizu Drosine

Fantaziralo se o nekim ponudama i prodajama, a nalagalo se trenerima da ga izostave
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 07. rujan 2020. 18:26

Nakon dvije godine i tri mjeseca Regan Obeng više nije igrač Istre 1961. U ponedjeljak je taj dobar i ponašanjem uzoran nogometaš sporazumno raskinuo ugovor i odlazi bez odštete. Treba reći da su u Vitoriji već duže podgrijavali takav rasplet jer su smatrali da je u ljeto 2018. godine potpisan ugovor koji je ipak previše zahtjevan za pulski projekt.

U tom kontekstu se sportski sektor nije baš korektno odnosio prema Reganu. Prošle sezone u više ga se navrata željelo privoljeti da ode, fantaziralo se o nekim ponudama i prodajama, a nalagalo se trenerima da ga izostave iz konkurencije za momčad iako im je bio potreban. Sve se to, logično, odrazilo na njegovu formu. Regan je zahvalan igrač i dok je oko njega sve bilo više manje OK, bio je jedan od boljih igrača koji su došli u eri Alavesa. Slično se sada želi zaključiti i odnos s Karolisom Laukžemisom, ali pitanje je hoće li igrač pristati.

Što se tiče novosti u kadru, posljednje menadžerske dojave ukazuju da su pregovori između Istre i Petra Mamića u završnici. To znači da bi ovog tjedna taj lijevi bočni igrač trebao potpisati za Zeleno-žute.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 04:22