TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
TRANSFER SVE BLIŽE

Jedan od najuglednijih menadžera tvrdi: ‘Hajduk za njega može dobiti odštetu od najmanje 10 mil. eura‘

Ne znam kakva je financijska situacija na Poljudu, ali razmislio bih o jednoj opciji‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 09. kolovoz 2021. 22:10

Marko Naletilić već je godinama jedan od najuglednijih hrvatskih menadžera, a posebno je specijaliziran za talijansko tržište, na kojem ima puno upitna za Biuka.

- Interes je doista velik jer nekoliko klubova brzo je u Biuku prepoznalo istinski talent koji taj mladić posjeduje. Sad je samo na Hajduku da procijeni za koji ga novac želi pustiti i kad bi to bilo. Ne dvojim da Hajduk može odmah dobiti sedam, osam milijuna eura uz određene bonuse, ali mislim da je i deset ili više milijuna eura vrlo ostvarivo, te ispod te cijene ne bih išao. Ne znam kakva je financijska situacija na Poljudu, ali na njihovom bih mjestu razmislio o opciji prodaje uz obveznu posudbu do kraja sezone. Slično kao što je Dinamo napravio s Gvardiolom.

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

Podsjećamo, u subotu se na tribinama stadiona u Gorici smjestio i skaut Manchester Cityja. Došao je uživo pogledati Stipu Biuka (18), Hajdukovog tinejdžera koji je proljetos bljesnuo poput meteora, te se preko noći pretvorio u najtraženijeg mladog igrača s ovih prostora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 18:37