MODRI OTPUTOVALI

Jurčić najavio ozbiljnost i pobjedu, Pablo Migliore plašio Ibaneza po aerodromu!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 15. srpanj 2013. 15:56

Doza opuštenosti bila je i više nego primjetna uoči polaska čartera koji je Dinamove vedete odveo prema Luksemburgu, gdje ih u utorak (19.30, HRT 2) čeka prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka protiv Fola Eschea.

Svjesni su uloge favorita, ali i oprezni uči prvog europskog ispita. Svako drukčije razmišljanje moglo bi biti kobno za ambicije “modrih” da i treći put u nizu stignu do skupine Lige prvaka...

- Nema veze jesu li s druge strane profesionalci, amateri ili prijatelji. Nama je svejedno jer poštujemo protivnika i idemo ozbiljno - naglasio je Ivo Pinto.

Od uloge favorita ne bježi ni Kruno Jurčić.

- Stalno podsjećam igrače kako je prvak Luksemburga lani izbacio Red Bull Salzburg. Idemo u utakmicu s najačim sastavom i imam neku intimnu želju da već u Luksemburgu riješimo pitanje prolaska u 3. pretkolo. Time bismo kupili vrijeme za uigravanje - otkrio je trener Dinama koji na put nije poveo Marcela Brozovića. Logičan je zaključak da Jurčić nije zadovoljan formom veznjaka...

- Nema to veze s formom, već s praksom da rotiramo ekipu. Imamo dovoljno igrača u rosteru i možemo si priuštiti luksuz da neke odmaramo - rekao je trener.

Što se tiče protivnika, Jurčić ih je gledao na tri utakmice.

- Zanimljiva ekipa koja zna igrati nogomet. Riječ je o haklerima, ali oni to rade u nižoj brzini i siguran sam da to možemo iskoristiti - zaključio je Kruno Jurčić.

Migliore prestrašio Ibaneza

Prije samog polaska za Luksemburg, novi vratar Dinama, Argentinac Pablo Migliore odlučio se našaliti sa svojim sunarodnjakom Ibanezom na način da mu je prije prijave za let sakrio voucher.

Kad je shvatio da mu nedostaje ključna stvar kako bi mogao odletjeti za Luksemburg, Ibanez se u panici zaputio prema obližnjem kafiću gdje su se Modri opuštali, ali ubrzo ga je Migliore zaustavio i iznenadio pokazavši mu kako se njegov voucher nalazi kod njega.

Related content

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 23:32