TOM DUBRAVEC/CROPIX Cropix
JUNAK VAŽNE POBJEDE

Kalinić otkrio zašto Hajduk nije briljirao na Poljudu i najavio pobjedu u derbiju: ‘Idemo po tri boda‘

‘Nije izgledalo bajno, ne može svaka utakmica izgledati bajno, no u konačnici su najbitnija 3 boda‘
Piše: Sportske novosti/SDObjavljeno: 27. rujan 2021. 07:52

Lovre Kalinić je, uz Marka Livaju, junak 1:0 pobjede nad Lokomotivom, u 100. minuti je sjajno obranio udarac Kačavende i sačuvao pobjedu 'bijelih'.

- Za pobjedu je zaslužna cijela ekipa, u svakoj utakmici uvijek iskoči jedan pojedinac. Nismo prikazali baš najbolju igru, od samog početka nismo imali dobar ritam. Puno smo držali balun u nogama, nismo brzo kružili. Lokomotiva je pokazala muški gard, utakmica je bila u egalu, ali nama su najbitnija tri boda i idemo dalje – prenosi Slobodna Dalmacija Kalinićevu reakciju nakon utakmice.

Dio razloga za rezerviraniju igru leži i u činjenici da nisu svi hajdukovci potpuno spremni dočekali dvoboj s Lokomotivom.

- Bilo nam je par igrača virozno kroz tjedan, nisu bili sasvim spremni. Nije izgledalo bajno, ne može svaka utakmica izgledati bajno, ali u konačnici su najbitnija tri boda. Iskreno, neka Livaja nastavi ovako svaku utakmicu, nema nitko od nas ništa protiv, dapače. To je klasan igrač koji nam daje dimenziju više i suvišno je išta pričati o njemu.

Slijedi derbi u Osijeku sljedeće nedjelje.

- Svaka utakmica nam je bitna, u svaku ulazimo s jednakim ciljem, tako će biti i u Osijeku. Nastojat ćemo odigrati bolje kako bismo došli do onoga zbog čega idemo tamo, a to su tri boda – zaključio je Kalinić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 20:40