Robert Belošević / Cropix
BILIĆA MUČE VRATARI

Klub nisu našli: Pletikosa i Runje na Parku mladeži čekaju nove akcije 'Vatrenih'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. kolovoz 2011. 19:04

Obzirom na skorašnji susret u Irskoj i činjenicu da su Vedran Runje i Stipe Pletikosa trenutno bez kluba, Slaven Bilić je odlučio ništa ne prepustiti slučaju. Naime, već u rujnu Hrvatsku čekaju dva od četiri odlučujuća dvoboja za rasplet kvalifikacija i dodatna mobilizacija za osjetljivu vratarsku poziciju prema mišljenju Bilića i suradnika može donijeti samo dobro. Podsjetimo, Mladen Pralija je već surađivao s aktualnim stožerom uoči gostovanja u Tel Avivu.

- Tako je, Mladen nam se bio priključio par dana prije Izraela i već tada se stavio na raspolaganje za bilo kakvu vrstu moguće suradnje. Runje i Pletikosa se pak nalaze u specifičnoj situaciji koje smo se pribojavali i siguran sam da će individualni rad uvelike pomoći i nama i njima. Drugim riječima, ne želimo ih se tek tako odreći niti sjediti skrštenih ruku, poglavito jer vjerujemo kako će obojica do Malte i Izraela pronaći klub - rekao je Bilić.

Jeste li se konzultirali s Mrmićem?

- Naravno da sam razgovarao s Mrmićem o svemu. Našli smo se i jučer u Šibeniku. Činjenica je da je on u Varaždinu i ima pregršt klupskih obaveza, a njih dvojica su pak u Splitu, tako da je ovo rješenje koje za sada svi mi u stožeru smatramo i optimalnim i jedinim mogućim.

Znači li trenutni angažman Mladena Pralije da se on u perspektivi priključuje stožeru?

- Nije isključeno, iako je prerano o tome govoriti. To je iz moga kuta gledanja samo stvar forme odnosno šta će pisati na papiru. Mladen nam sad treba i zato je tu. Sasvim sigurno će putovati s nama u Dublin, a za dalje ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati. No podvlačim, kako god bilo, Mrmić ostaje trener vratara. ( http://www.hns-cff.hr)

Linker
28. lipanj 2022 23:09