RONALD GORSIC Cropix
RIJEČ TRENERA

Ante Čačić nakon kiksa Dinama objasnio gdje je zapelo: ‘I ovaj bod se piše, rezultat je realan‘

‘Nemam što previše zamjeriti momčadi.Tražili smo put, trebalo smo imati bolji završni pas, lopta je trebala biti brža‘
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. siječanj 2023. 20:10

Prvi i posljednji sastav HNL-a Dinamo i Gorica nana stadionu u Maksimiru su u susretu 18. kola igrale 0-0. Trener Gorice Željko Sopić ovako je prokomentirao utakmicu u kojoj je njegova momčad iznenadila favorizirani Dinamo.

- Došli smo igrati protiv prvaka na Maksimir gdje rijetki uzimaju bodove. Postavili smo se onako kako smo mogli, Bez obzira što će tko kazati, neki pametnjaković se sjetio da nakon onih sto mimuta protiv Varaždina nakon tri dana istrčimo na Maksimir. Moji dečki su pokazali karakter, odigrali onoliko koliko nam je Dinamo dozvolio. Dinamo je naša najbolja momčad, s izvanserijskim individualcima. Neke male šansice koje su nam dali, nismo uspjeli iskorisiti. No, dobro, idemo kući pjevajući. Neki pametnjaković se sj Sretan sam mašem repom, radostan sam zbog ovog boda, ali i dalje smo na tablici tamo gdje ne bi trebali biti.

Ante Čačić kazao je ovo...

- Uvijek je otvaranje sezone teško, nije lagano. Htjeli smo tri boda, nismo u tome uspjeli. Nismo uspjeli stvoriti previše prigoda, iako smo imali veliku dominaciju. Gorica se kvalitetno i organizirano branila u niskom bloku. Nismo bili dovoljno raznovrsni u samoj završnici. Teško je ako rano ne otvoriš takvu momčad. Nemam što previše zamjeriti momčadi.Tražili smo put, trebalo smo imati bolji završni pas, lopta je trebala biti brža. Nedostajalo nam je i više udaraca izvana. I ovaj bod se piše, nadam se da ćemo se iz utakmice u utakmicu dizati. Moram kazati da je rezultat na kraju realan, čestitam Gorici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:30