TOM DUBRAVEC Cropix
UOČI ‘DANA D‘

Antolić napustio Dinamo i otkrio što se događa: ‘Linije iz Međugorja su užarene, sutra otvaram šampanjac‘

‘Čujem da se nazivaju članovi Skupštine, da su pod velikim pritiskom, ova druga strana baš i nije sigurna‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. ožujak 2023. 17:38

Nakon što je na Dan žena posljednji put radio kao član Upravnog odbora Dinama, Krešimir Antolić se na odlasku iz Maksimira obratio medijima.

- Osjećam se ponosno što sam radio ovdje te mirno jer je ova uprava osigurala da klub funkcionira normalno. Nadam se sutrašnjoj pobjedi predsjednika Barišića, iako čujem da su linije iz Međugorja prema Hrvatskoj jako užarene – kazao je Krešimir Antolić.

Što konkretno znači da su linije užarene?

- Čujem da se nazivaju članovi Skupštine, da su pod velikim pritiskom, jer mislim da ova druga strana baš i nije sigurna u svoju pobjedu.

Tvrdi kako ne odlazi s osjećajem gorčine nakon svega što se oko njega događalo u posljednje vrijeme.

- Ne osjećam se izdanim i prevarenim jer je moj odlazak isključivo moja odluka. Kao što sam rekao, nisam htio biti alibi onima koji su se skrivali iza mene.

Njegovu će poziciju u klupskoj upravi preuzeti Dario Šimić, bivši igrač Dinama i reprezentacije Hrvatske.

- On je u studenome bio moja ideja za sportskog direktora Dinama. Mislim da će on tu donijeti jedan novi iskorak.

Na kraju je bivši policajac poručio kako se ne namjerava vraćati u Maksimir. Podsjetimo, za otpremninu bi trebao dobiti oko 100.000 eura, kako je sam izjavio u emisiji ‘Nedjeljom u dva‘ na HTV-u.

- Sad ću se prvo dobro naspavati, sutra ću oko 20 sati popiti jedan šampanjac jer se nadam da će predsjednik Barišić i dalje biti predsjednik, a onda ćemo vidjeti. Moj povratak u Dinamo? Za mene je ovo završena priča, ja sam uvijek navijač Dinama i uvijek ću biti. To je to što se mene tiče – zaključio je Antolić.

Linker
02. svibanj 2024 15:30