Nino Bule ponovno će biti Bjeličin pomoćnik, a uz njega i Danijel Jumić

 DAMIR KRAJAC/CROPIX
PROMJENE U STOŽERU

Bjelica vraća staru ekipu u Dinamo. Doveo je i svojeg sina, evo koju će funkciju imati

U stožeru će ostati i Sandro Perković, koji je vodio posljednje dvije utakmice Modrih
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. rujan 2024. 18:05

Dinamo je i službeno potvrdio Nenada Bjelicu kao novog trenera. Osječanin se na klupu hrvatskog prvaka, s kojim je osvojio četiri trofeja, vraća nakon četiri i pol godine.

Kad se radi o Bjeličinom stožeru, u njemu će biti poznata i očekivana imena. To je njegova stara ekipa iz Dinama: asistent Nino Bule i analitičar Jasmin Osmanović, zatim kondicijski trener Leo Sovina te pomoćnik Danijel Jumić, s kojim je počeo surađivati u Osijeku.

U stožeru će biti i Bjeličin sin Luka, zadužen za mentalnu pripremu. Kao još jedan analitičar ostao je dosadašnji Hrvoje Jozak. U stožeru ostaje i Sandro Perković, čovjek koji je vodio dvije utakmice kao glavni trener do dolaska Bjelice, u teškom porazu od Slavena Belupa (1:4), te u Kupu protiv Banjola (3:1).

image

Danijel Jumić

TEO KAMOV/CROPIX

Perković je vojnik kluba, u Dinamovu stožeru bio je još u sezoni 2021./22. u mandatima trenera Željka Kopića i Ante Čačića, pri čemu su osvojili naslov prvaka. Potom je proveo uspješnih šest mjeseci u Latviji gdje je vodio momčad Rige. Od veljače 2023. ponovno je u Maksimiru, pri čemu je, uz glavne trenere Čačića, Igora Bišćana i Sergeja Jakirovića, sudjelovao u osvajanju nova dva naslova prvaka i jednom pokalu pobjednika Kupa.

Linker
26. rujan 2024 18:06